anastasia78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 Ποια παιχνιδια εχουν τα καλυτερα γραφικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 ωραια ερωτηση αλλα, Δεν μας λες -τι καρτα γραφικων εχεις -τι παιχνιδια σου αρεσουν γενικοτερα Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Counter-Strike: Source Και το νέο Flight Simulator Γιατί ρωτάς, ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 2 χρονων ειναι το νουμπο CSS ελεος , πολλα texture ακομα και στο high ειναι θολα,τα οπλα μοιαζουν με πλαστικα,οι guerilla μοιαζουν με μαιμουδες το κρανος του παλιου ct model εμοιαζε με μπαλα του rugby ενω το HDR στην dust ειναι αισχρο και πιστες σαν την port και militia ειναι βαριες λογω μ*λακιων της μηχανης. Οπως και ναχει απο αυτα που ηδη κυκλοφορουν προτεινω call of juarez,guild wars : nightfall,medieval total war 2,company of heroes,titan quest, prey, splinter cell double agent και tomb raider legend σε next gen mode και φυσικα cod2 μιας και ειναι το μοναδικο παιχνιδι προς το παρων με soft smoke επισης τσεκαρε τα rainbow six vegas και gears of war στο 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Counter-Strike: Source Και το νέο Flight Simulator Γιατί ρωτάς, ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο ? flightsim-x θελει 4 giga:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 -τι παιχνιδια σου αρεσουν γενικοτεραΟντως, τι παιχνίδια σου αρέσουν ? Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν παιχνίδια με όμορφα γραφικά.Εκτός από αυτά που είπαν τα παιδιάAge of Empires IIIQuake 4Half Life 2F.E.A.RNeverWinter Nights 2OblivionSecret Files TunguskaNeed For Speed Carbon και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Νοέμβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 18:21] Οντως, τι παιχνίδια σου αρέσουν ? Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν παιχνίδια με όμορφα γραφικά.Εκτός από αυτά που είπαν τα παιδιάAge of Empires IIIQuake 4Half Life 2F.E.A.RNeverWinter Nights 2OblivionSecret Files TunguskaNeed For Speed Carbon και άλλα πολλά! Για υπολογιστη παντα ετσι?....Αυτα ακριβως που ανεφερε ο John....+ Condemned:Criminal Origins + Company Of Heroes Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Εχω δυο υπολογιστες και στον ενα εχω Nvidia GeForce 6800 και στον αλλον Ati Radeon X1800Παιζω ολα τα παιχνιδια εκτος απο τα αθλητικα(Ποδοσφαιρο,Μπασκετ,Τενις,Γκολφ,Βολευ,και αλλα πολλα) που δεν μου αρεσουν γιατι χανω πολυ γρηγορα και δυσκολευομαι να μαθω των χειρισμο τους.Προτιμω παιχνιδια Στρατηγικης, Action, RPG και MRPG, Simulation, Adventure.Ελπιζω να μην ξεχασα καποια κατηγορια.Πιστευω οτι με την RADEON X1800 να μην εχω κανενα ουσιαστικο προβλημα με κανενα παιχνιδι.Counter Strike Source επαιζα και παιζω που και που αλλα ψαχνω παιχνιδι με καλυτερα γραφικα.Παιζω αυτον τον καιρο το Need For Speed : Carbon αλλα ψαχνω και για αλλα παιχνιδια με τα ιδια ή και καλυτερα γραφικα.Θελω να παιξω τωρα κανα Strategy και κανα RPG αλλα με τα καλυτερα γραφικα που γινεται να βρουμε σημερα και οσα παιχνιδια δεν εχουν καλα γραφικα δεν με προκαλουν το ενδιαφερον ωστε να θελω να συνεχισω το παιχνιδι.Ξερει κανεις το Lineage 2 - 5 αν υπαρχει κανενας Ελληνικος Free Server και ποιος ειναι ?Τι χρειαζεται για να παιξει καποιος εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Απο γραφικα δεν λεει κια πολλα αλλα αν ασχολεισαι με παιχνιδια Στρατηγικης τοτε ROME TOTAL REALISM 6,2/6,3 patch απλα κορυφαιο 2 χρονια τρελλο καψιμο MEDIEVAL 2 απο γραφικα αλλα μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλο, βεβαια ειναι νωρις ακομα μονο μια βδομαδα το εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από def flightsim-x θελει 4 giga:D πλάκα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Νοέμβριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Oblivion,F.E.A.R... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 αν θες να παιξεις rpg παρε το nwn2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 18, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Δεκτό για τα γραφικά αλλά δώσε και μια ευκαιρία σε παιχνίδια που δεν πέρνουν άριστα στον εικαστικό τομέα.Μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα!! Μην ξεχνάμε ότι από εκεί που αρχίσαμε υπήρχε μόνο ένας κέρσορας που αναβόσβηνε και γράφαμε τις εντολές.Δε λέω να πας στο άλλο άκρο αλλά αφού θες rpg και strategy παίξε τα καινούρια που έχουν όμορφα γραφικά και αρκετή τεχνολογία να προσφέρουν αλλά δοκίμασε και μερικά διαμάντια.Πολύ ωραία και τα καινούρια αλλά δες καποιο από τα Starcraft, Age of Empires 1 & 2, Red alert 2, Baldurs Gate, Planescape torment και πολλά άλλα.Οχι τιποτα άλλο τώρα πια στοιχίζουν γνήσια όσο ένας καφές σε μια καφετέρια σχεδόν.Εγώ να φανταστείς που και που παίζω κανά Duke Nukem 3D, Age of Empires 1, Diablo 2 μόνο και μόνο για το "feeling" που προσέφεραν αυτά τα παιχνίδια...Τα καινούρια όλο και πιο σπάνια το προσφέρουν αυτό και στο τέλος οι εταιρίες θα μας πουλάνε μια μηχανή γραφικών με υπέροχα γραφικά και θα πρέπει εμείς ή οι modders να φτιάχνουμε καμιά πίστα για να παίξουμε.Απλά μια πρόταση.Αν όμως δεν μπορείς να ασχοληθείς με τέτοια παιχνίδια, αυτά που προειπώθηκαν έχουν εξαίρετα γραφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 18, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Παιζω απο προχθες και το Oblivion αν και τα γραφικα του δεν με ενθουσιασαν ιδιατερα ασε που το θεωρω λιγο κουραστικο γιατι περνει πολλες ωρες και χρονο για να κανεις οτιδηποτε.Επαιξα το FEAR αλλα ολο τρομαζω απο τον ηχο που εχει και τα γραφικα τα ψυχεδελικα με το κοριτσακι και τα αιματα στους τοιχους.Ειδικα οταν βαζω τα ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Βάλε το Neverwinter Nights 2 ή το Just Cause που είναι πιο ανάλαφρα. Επίσης το Splinter Cell Double Agent πρέπει να είναι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Νοέμβριος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 F.E.A.R όνομα και πράμα...Oblivion κουραστικό όντως αλλά με πολύ καλή μηχανή γραφικών αναστασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 18, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Παιζω επισης και το Dawn of War - Dark Crusade το παιχνιδι μου αρεσει αλλα εχει δυο βασικα μειονεκτηματα.Α. Δεν μπορεις να ξεζουμαρεις οσο θελεις αλλα μεχρι ενα σημειο.Παραδειγμα θελω να βλεπω ολον τον χαρτη απο ψιλα και να ζουμαρω να και να ξεζουμαρω γργορα εκει ακριβως που θελω.Που δεν το κανει και με ταλαιπωρη εχοντας μια οθονη μικρη αριστα με 10 σημεια περιπου που αναβοσβηνουν οποτε γινεται καποια μαχη και αν επιλεξω ενα απο τα σημεια αυτα δεν με παει ακριβως εκει αλλα καπου εκει κοντα.Β. Ειναι τα κουμπια που εχει αριστερα, δεξια, επανω και κατω στην οθονη οταν πας να τα επιλεξεις σου αλλαζει και την κατοψι του χαρτη που εχεις επομενως ειναι σαν να παλευεις οταν παιζεις με αυτο το παιχνιδι.Νομιζει το παιχνιδι επειδη πας το βελακι δεξια οτι θελεις να πας τον χαρτι δεξια αλλα στην πραγματικοτητα θελεις απλα να πας να επιλεξεις καποια επιλογη και αυτο σε μετακινει σε αλλη περιοχη.Με αποτελεσμα να σε δυσκολευει οταν παιζεις.Θα επρεπε μολις φτανεις στην περιοχη με τα πληκτρα να σταματα να μετακινει τον χαρτι αριστερα, δεξια, επανω, κατω.Στο Age Of Empire 3 το εχω τερματισει οταν ειχε πρωτο βγει και εχω παιξει και μεσω δικτυου ειναι οτι οι χωρικοι οταν για παραδειγμα κυνηγουν ζωα για φαγητο ή κοβουν δεντρα ή κανουν μια εργασια και τους πυροβολει καποιος δεν ανταποδιδουν τα πυρα και πεθαινουν χωρις να προλαβεις να δεις τι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 18, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 Παιζω επισης και το Dawn of War - Dark Crusade... Απλά το καλύτερο RTS για μένα, μπράβο Αναστασία :D Αν θες καλά γραφικά, όχι απαραίτητα ρεαλιστικά αλλά όμορφα, σε καλό-διασκεδαστικό παιχνίδι, δες το Fable The Lost Chapters. Από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια-RPG που έχω παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 18, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Βάλε κανα final fantasy να παίξεις και απο χαζομάρα με γραφικά βάλε το serious sam. Αφού δεν μπορείς να παίξεις FEAR αποκλείεις αυτόματα πολλούς τίτλους με καλά γραφικά. Δες και κανα worms3d κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 19, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Εχω παιξει απο Final Fantasy 1 εως και το 12.Δεν με ενθουσιασε κανενα απο τα παραπανω σαν παιχνιδι εκτος απο τα γραφικα τους που πραγματι ειναι καλα.Το Serious Sam 2 εχω ακουσει και απο αλλους οτι εχει ωραια γραφικα αλλα δεν ετυχε ακομη να το εγκταταστησω για να δω τι λεει?Worms 3D Ειναι ολα τα λεφτα αυτο το παιχνιδι για την εποχη του.Το επαιζα συνηθως με φιλους-ες ατελειωτες ωρες.Τωρα εγκαταστω το Company Of Heroes ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο εχω ακουσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.