tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 ε? δεν ειμαι και κανας φωτογραφος ουτε εχω παθος απλα να εχω μια ψηφιακη κακο δε κανει...ποτε δε ξερεις τι μπορει να θελω να φωτογραφησω... :whistling τεσπα... το οπτικο κανει διαφορα μεγαλη απο το ψηφιακο(ξερω τη διαφορα αλλα στη πραξη πως ειναι δεν εχω ιδεα δεν εχω δει )στα 120 βεηκα αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565538 αλλα αμα για απλη χρηση δεν εχει καμια τρελη διαφορα αξιζει να παρω αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562572 μιας και δε νλεπω στα χαρια τουλαχιστων να υστερει σε κατι απο τις αλλεσ που εχουν 20-30 ευρο περισοτερα... δεν εχω τη παραμικρη ιδεα απο ψηφιακες!!! δινω λινξ απο e-shop διοτι μονο εκει κοιταξα στο πλαισιο εχει μονο ακριβα για μενα μοντελα ενω ο κοτσοβολος κανει αλαγες στο σιτε και ειναι down....αλλου δεν κοιταξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 στα χαρτια ολες ιδιες ειναι...Ο,τι χρηση και να θες να κανεις ειναι κριμα να πεταξεις 100+ για καποια απο αυτες...τις δυοπαρε αυτην...ελαφρως τρωγεται...ειναι φτηνη ,μικρη και κανει λιγο απο ολα..(περισσοτερα απο τις αλλες δυο).Μετα παμε σε canon Α540 αλλα ειναι πιο ακριβη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 μαληστα...θενξ αλλα ξεφυγαμε λιγο το οτι οι αλλες δεν το λες μιας και ωντας φωτογραφος-χομπιστας οι αλλες δεν...ή γενικη ομολογια πως οι αλλες δεν?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 η benq αν ειχε αριθμητικο πληκτρολογια και επαιρνες κανενα τηλ θα πουλαγε περισσοτερα απο οτι τωρα σαν σκετη φωτογραφικη...!ΤΟ λεει ξεκαθαρα..3,2Μpx ειναι και φτανει με interpolation στα 5.Οπτικο ζοομ O(<- μηδεν)...δεν θα με εξεπλητε αν καποιο nokia,samsung,sharp (κινητα ειναι ολα αυτα) τραβαει καλυτερες φωτογραφιες..Η ΗΡ ξεφευγει απο αυτη την κατηγορια....αλλα και παλι ειναι στο πατο...Οποτε αν θες ψηφιακη παιζεις πανω απο 100..Η πρωτη που αξιζει η nikon που εγραψα πιο πανω..η canon σαφως καλυτερη και ακριβοτερη(Α540)...και αν βρεις καμμια προσφορα καμμια σονυ w50/70Aλλα και παλι οι τελευταιες παιζουν κατω απο 200 αλλα οχι εκει που θες...Οποτε νικον..Ισως να παιζει και καμμια καινουργια fuji ...αλλα δεν νομιζω να απεχει πολυ απο την νικον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 μαληστα...θα τα εχω υποψην μου.. θενξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.