Jump to content

Dead pixel σε ACER AL1717

iparout

Recommended Posts

Χαίρετε.

Μόλις πήρα καινούριο υπολογιστή από Πλαίσιο και δυστυχώς η ACER AL1717 οθόνη έχει ένα pixel το οποίο είναι μονίμως πράσινο (να μην σας περιγράψω το συναίσθημα μόλις είδα το Pixel αυτό με το που την άνοιξα).

Ξέρει κανείς την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας στη συγκεκριμένη περίπτωση ?

Thanks,

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 00:46]

Εφόσον μόλις πήρες το pc, RTFM.

Έξυπνη απάντηση. Δεν το είχα σκεφτεί... :getlost: Το θέμα είναι ότι στο manual της Acer λέει για 4 Pixels, το Manual του πλαισίου λέει 5 και η τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου λέει μάλλον 0 pixel. Θα πάρω την αντιπροσωπεία για να δω τελικά.

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo [Σήμερα, στις 00:59]

στο uk site της αναφέρει αναλυτικά της ζώνες των pixel.

Τώρα δεν ξέρω αν θα το θεωρήσουν pixel ή subpixel όπως π.χ. στις Hitachi.

επισυνάπτω και το pdf

Thx φίλε. Μάλλον απ΄ότι βλέπω θα πάρω τον Π#%^ο !.

τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου λέει μάλλον 0 pixel.

Αν όντως η εγγύηση του Πλαισίου αναφέρει 0 pixel, τότε μη σε απασχολεί τι λέει η ACER. Εσύ από Πλαίσιο αγόρασες και σου εγγυώνται ότι η οθόνη σου δε θα έχει καμένα pixel. Με αυτούς να μιλήσεις.

Αρχική απάντηση από gdp77 [Χθες, στις 15:10]

Αν όντως η εγγύηση του Πλαισίου αναφέρει 0 pixel, τότε μη σε απασχολεί τι λέει η ACER. Εσύ από Πλαίσιο αγόρασες και σου εγγυώνται ότι η οθόνη σου δε θα έχει καμένα pixel. Με αυτούς να μιλήσεις.

Αυτοί είπαν ΜΑΛΛΟΝ 0 Pixel, αλλά μου έδωσαν το τηλ της Αλμάν (ή κάπως έτσι) για να συνεννοηθώ (η αντιπροσωπεία που της φέρνει μου είπαν ότι είναι)... Οψόμεθα από Δευτέρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.