papakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 Μολις ελαβα ενα email και το παραθετω για να δειτε κατι ενδιαφερον."SuperTalent Support" <support@supertalent.com>Προς: ..............................Θέμα: RE: T800ux2GC4 2giga KITΗμερομηνία: Tue, 16 Nov 2006 20:15:21 +0200Dear K.....,Up until just recently, the 800MHz DDR2 memory modules have their SPD chipset to 667MHz. This is because we want memory module to post on a widevariety of motherboard platforms. Today, the 800MHz DDR2 memory modules areshipped with their SPD chip set to 800MHz.You will need to access your motherboard's BIOS to adjust the voltage to2.1volts. The new chip on PCB is also Micron D9GKX ultra version and the maximumsecure clock when we find are 1240Mhz at 2.1volts with 4-4-4-12.D..... .....Super Talent TechΑφορα τις μνημες με CAS4 στα 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 το 1240 ακουγεται καλο ,αλλα καλυτερα μου ακουγονται τα 300-1 ευρω που κοστιζουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Νοέμβριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 300+29 εννοεις. Ειναι οι 4αρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Τελικά το mail αφορά κάποιο κανούριο revision ϊσως?Οι 400άρες δεν είναι αυτές με τις μπλέ ψύκτρες?Γιατι δε όλα τα forums οι απόψεις διίστανται.Μέχρι D9GCT λέει ο Gorillakos. Αλλά τα D9GCT δεν είναι απάτη να τα έχει βάλει σε τόσο ακριβές μνήμες?Μήπως μπήκαν D9GCT στις CAS5 (ασημένιες ψύκτρες) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Eμεις υπαρχει τροπος οταν παμε να παρουμε μνημες να βρουμε τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από cabrinha -> Eμεις υπαρχει τροπος οταν παμε να παρουμε μνημες να βρουμε τι ακριβως ειναι? Λες του πωλητή "Μπορώ να τις δω ?", σου τις δινει, κανεις ένα βήμα πίσω και καλά καλύτερος φωτισμός, βγάζεις το ψαλίδι από τη τσέπη, χρατς πάει το πλαστικό, κανεις αλλη μια βιρτουόζική κίνηση με το ψαλίδι πάνω στο heatspreader και βουαλά, είδες τι φορά επάνω.... μετά ΤΡΕΞΕΕΕΕ.... :P (just kidding.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 μ@μ@το καλό μου ακούγεται:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 16:38] Λες του πωλητή "Μπορώ να τις δω ?", σου τις δινει, κανεις ένα βήμα πίσω και καλά καλύτερος φωτισμός, βγάζεις το ψαλίδι από τη τσέπη, χρατς πάει το πλαστικό, κανεις αλλη μια βιρτουόζική κίνηση με το ψαλίδι πάνω στο heatspreader και βουαλά, είδες τι φορά επάνω.... μετά ΤΡΕΞΕΕΕΕ.... :P (just kidding.. ) TO EKANA κατα γραμμα ...... γιατι ομως βρε φιλε με πηραν στο κυνηγη ολοι οι Securitαδες του Πλαισιου...... Αναφερε σε παρακαλω τι κανεις και σε αυτην την περιπτωση ???? :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Δεκέμβριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Μόλις αγόρασα ενα 2Gb Kit supertalent cl4,δηλαδή T800UX2GC4Επάνω στην συσκευασία γράφει ημερομηνία παραγωγής 19-10-2006Δεν έχω έτοιμο το σύστημα ακόμα για να δω το spd τους (μου λείπει cpu,vga) αλλά μήπως ξέρετε αν είναι το καινούργιο revision ή το αναθεωρημένο όπως αναφέρετε στο e-mail?Αν είναι το προηγούμενο,με 2.1v δουλεύει?Το ρωτάω γιατί η μητρική που έχω (τα παίρνω σε κομμάτια,σιγα-σιγά) δεν δίνει πάνω απο 2.1v στις μνήμες (asus p5nsli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Δεκέμβριος 6, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Δεν ειναι ημερομηνια παραγωγης αυτη, ειναι πανω στο ασπρο χαρτακι με το μπαρκοντ.Ναι δουλευει με 2.1v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Δεκέμβριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 α!εγω νόμιζα οτι ήταν ημερομηνία παραγωγής.Αρα δηλαδή,αν κατάλαβα σωστά,μόνο δουλεύοντας την και μέσω του spd θα δώ την ημερομηνία.Πάντως εφόσον δουλεύει στα 2.1v είμαι ok.Σ`ευχαριστώ για την επιβεβαίωση,γιατί είχα μια ανησυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.