chrisnitro2000 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 Πώς σας φαίνεται το νέο φτηνό utility για εικονικό vpn client - server Παίζει με ελάχιστες ρυθμίσεις ενώ παράλληλα είναι τόσο ασφαλές όσο ο η/υ σας στο ιντερνετ αφού μόνο αυτό χρειάζεται και όχι κάποιος ακριβός router. Easy file sharing λοιπόν μεταξύ μας με hamachiiiiiiiiii:T: http://www.hamachi.cc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Πολύ ενδιαφέρον!Δεν φτιάχνουμε κανά δικτυο για δοκιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Νοέμβριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Το χρησιμοποιω εδω και καιρο για να παιζω Generals με την παρεα. Ειναι πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 το πρόβλημα είναι οτι βασίζεται πολυ στο upload και αυτό στην Ελλάδα είναι το τίμημα που πρέπει όλοι μας να πληρώσουμε...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 το πρόβλημα είναι οτι βασίζεται πολυ στο upload και αυτό στην Ελλάδα είναι το τίμημα που πρέπει όλοι μας να πληρώσουμε...:cry: Πράγματι :cry:Το χρησιμοποιούσα παλιότερα για το 1.6 και είχα πάρα πολύ lag :...: Για το CSs δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκίμασω ακόμα, αλλά πιστεύω πως θα τρώω γερά κωλύματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 Νοέμβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Πολυ καλο προγραμματακι,το χρησιμοποιω αρκετο καιρο με τον κουμπαρο μου.Πιο πολυ για Chat μου κανει παρα για file sharing και gaming. Το απο τα βαθη της αφρικης μου αρεσε, Μαλλον απο τα βαθη της παλαιστινης Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 είναι απίστευτο utility με πάρα πολλές χρήσεις π.χ. remote control για κατεβαστήριαη για lan παιχνιδια και ας ειναι ο αλλος στην αλλη ακρη της γηςγια όλα τα παραπάνω υπάρχουν και άλλη τρόποι αλλά τόσο απλά και ωραία δεν έχω βρει κάτιβέβαια λόγω design οι χρήστες πρέπει να κάνουν login στον κεντρικό σερβερ της hamachi από την μια αυτό είναι τρομερή ευκολία διότι δεν χρειάζεται utilities τύπου no-ip/dynamic dns αλλά από την άλλη μπορεί να είναι security risk Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Νοέμβριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 πως θα γινει να το δοκιμασω με καποιον παιδες;Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από bourlas... αυτό είναι τρομερή ευκολία διότι δεν χρειάζεται utilities τύπου no-ip/dynamic dns αλλά από την άλλη μπορεί να είναι security risk Δεν είναι αναγκαία τέτοια utilities (no-ip/dynamic dns)...Έχω φτιάξει ένα service που τρέχει σε win2K & Up και όποτε αλλάζει το "εξωτερικό" IP (αυτό που σου δίνει ο Internet provider) του μηχανήματος στέλνει με email το νέο IP σε ένα hotmail account που βλέπουν "οι άλλοι"... έτσι δεν είναι Public το IP σε free-DNS λίστες Είναι φτιαγμένο σε .ΝΕΤ 2.0 Visual Studio 2005 (VB) και το δίνω free source. όποιος το θέλει PM με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.