GaMeMaSTeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2006 Πως μπορώ να βρώ τον κωδικό των Windows μου;; ’μα πάρω στην Microsoft θα μου τον πούνε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Εχεις κανει 48 ποστ και ακομα δεν ξερεις τους κανονες ??? :getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Νοέμβριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Εχεις κανει 48 ποστ και ακομα δεν ξερεις τους κανονες ??? :getlost: ;;;; Υπάρχει κάποιος κανόνας που να αναφέρεται σε αυτό;; Αν υπάρχει συγνώμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Τρελό lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 ρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα τι παραξενο ζηταει?Αν δηλαδη τα εχει αυθεντικα και εχει χασει τον κωδικο απο το κουτι πως θα τον βρει για να κανει καποτε επανεγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Θα παρει τηλ την microsoft και θα του δοσουν καινουργιο serial...Και οχι αμεσως σπασμενο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Διαβασε εδω http://www.mike-devlin.com/windows/key.htm#check Αρχική απάντηση από o polonos Θα παρει τηλ την microsoft και θα του δοσουν καινουργιο serial...Και οχι αμεσως σπασμενο............. Και ποιος μιλησε για σπασμενο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Νοέμβριος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Μα ναι ο άνθρωπος δεν είπε κάτι παράνομο. Δεν είπε οτι έχει τα σπάσμένα windows...αλλά και να τα ειχε λέτε να έπαιρνε την Microsoft τηλέφωνο να του δώσουν serial? Ελεος. Δεν έτυχε να χάσω ποτέ τον κωδικό τον windows μου (καθως ειναι πάνω στο case του pc). ¨Ομως υποθέτω οτι αν επικοινωνήσεις με κάποιον τρόπο με την m$ και δώσεις το product id των windows σου θα σε βοηθήσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αν δεν κάνω λάθος serial = product id οπότε αν χάσεις το sticker είναι σαν να τα χάνεις όλα (καθώς το sticker είναι βασικά αυτό που αγοράζεις) και επαφίεσαι στην καλή και μόνο διάθεση της MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Πάρε ένα πολύ χρήσιμο utility, και όχι παράνομοhttp://www.petri.co.il/quickly_retrieve_windows_cd_key.htm:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Ρε παιδια πατε να με βγαλετε τρελο ???Αφου το προτο ποστ του παιδιου ελεγε "αν βαλω σπασμενο λετε να δουλεψει" ???Αν εκανε εδιτ ειναι αλλη υποθεση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Νοέμβριος 16, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Ρε παιδια πατε να με βγαλετε τρελο ???Αφου το προτο ποστ του παιδιου ελεγε "αν βαλω σπασμενο λετε να δουλεψει" ???Αν εκανε εδιτ ειναι αλλη υποθεση...... Παιδιά έχω κάνει edit γιατι αυτό που έγραφα ήταν κατά των κανόνων..Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 17, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 GaMeMaSTeR, κατέβασε το Everest Ultimate. Στην κατηγορία Licences σου δείχνει όλα τα S/N και Product Keys. Εμένα μου δείχνει των Windows, του ΙΕ6 (ίδιο με των Windows), του MS Office 2003, του Powerbuilder και του Unreal Tournament 2004. Τώρα που το σκέφτομαι, ουδέν κρυπτόν υπό το Everest Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.