shadow7709 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Προσφατα αγορασα την LG L204WT. Ειναι 20.1" με μεγιστη αναλυση 1680x1050. Η καρτα γραφικων ειναι GeForce FX 5600 - 256 ram. H max αναλυση που εχω ειναι 1280x1024. Στα properties για την οθονη και την καρτα μου λεει οτι αυτη ειναι η μεγιστη αναλυση που σηκωνει η οθονη. Ερωτηση: Που ειναι το προβλημα; Εχει προβλημα η οθονη ή θελει καλυτερη καρτα γραφικων; Ευχαριστω. :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 υποστηριζει η καρτα σου τετοια αναλυση ?ποια ειναι η μεγιστη? δεν στο manual. επισης εγκατεστησε τους drivers της καρτας αν δεν το εχεις κανει. και καλωσηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Δες τι υποστηριζει η vga σου και αν εχεις βαλει τους οδηγους της οθονης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Νοέμβριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Εγώ γιατί πιστεύω πως έχεις αφήσει τους οδηγούς της προηγούμενης tft επάνω και γι' αυτό το παθαίνεις αυτό;Βγάλε τους παλιούς οδηγούς και βάλε τους νέους.Η κάρτα σου την υποστηρίζει την ανάλυση αυτή, μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow7709 Νοέμβριος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Η προηγουμενη οθονη μου ηταν μια Sony 17" CRT. Η καρτα παρεμεινε η ιδια. Η οθονη αλλαξε. Οι drivers ειναι 84.21 (09/03/2006), οποτε λογικα δεν εχουν προβλημα στο να ανεβασουν αναλυση. Επισης αυτο που αλλαξε ειναι η συνδεσμολογια. Στην CRT ηταν το 15 pin (αναλογικο καλωδιο) ενω τωρα εχω βαλει το DVI (ψηφιακο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Νοέμβριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Tα παιδιά λένε για τους drivers της οθόνης και ΟΧΙ της κάρτας.Αυτούς πρέπει να περάσεις αφού βγάλεις πρώτα της προηγούμενης οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Νοέμβριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Δοκίμασε να κάνεις λίγο και αυτόDisplay Properties->Settings(Εκεί που αλλάζεις την ανάλυση)->Advanced->Monitor Εκεί ξετσέκαρε την επιλογή Hide modes that monitor cannot display. Και ξαναδοκίμασε να αλλάξεις ανάλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow7709 Νοέμβριος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Λοιπον κυριοιτο προβλημα λυθηκε ως εξης: συνεδεσα την οθονη αναλογικα και ΟΧΙ ψηφιακα. Για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω, σε αναλογικη συνδεση ανεβαζει ολες τις αναλυσεις του κοσμου. Οι drivers της nVidia ανεβαζουν μεχρι 2048x1536 αλλα δεν το δεχεται η οθονη. Παντα αναλογικα. Με ψηφιακη συνδεση ανεβαζουν μεχρι 1280x1024. Το γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα, αλλα που θα παει, θα το βρω.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Νοέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Δοκίμασες το παραπάνω που σου έγραψα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stark Νοέμβριος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από shadow7709 [Χθες, στις 12:39] Λοιπον κυριοιτο προβλημα λυθηκε ως εξης: συνεδεσα την οθονη αναλογικα και ΟΧΙ ψηφιακα. Για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω, σε αναλογικη συνδεση ανεβαζει ολες τις αναλυσεις του κοσμου. Οι drivers της nVidia ανεβαζουν μεχρι 2048x1536 αλλα δεν το δεχεται η οθονη. Παντα αναλογικα. Με ψηφιακη συνδεση ανεβαζουν μεχρι 1280x1024. Το γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα, αλλα που θα παει, θα το βρω.:banging: Παρόμοιο πρόβλημα κι εγώ με το DVI...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=32952 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 H καρτα υποστηριζει και σε dvi την αναλυση της οθονης και ειναι κριμα να την δουλευεις στο αναλογικο.Το προβημα λυνεται ως εξης:συνδεση μονο με dvi (βγαζεις το αναλογικο καλωδιο)remove το οποιο monitor βλεπουν τα winremove vga driverrestartεγκατασταση τελευταιου nvidia driverrestartcheck nvidia control panel για single digital display Link to comment Share on other sites More sharing options...
crueljay Απρίλιος 30, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από spc [18-11-2006 11:55] H καρτα υποστηριζει και σε dvi την αναλυση της οθονης και ειναι κριμα να την δουλευεις στο αναλογικο.Το προβημα λυνεται ως εξης:συνδεση μονο με dvi (βγαζεις το αναλογικο καλωδιο)remove το οποιο monitor βλεπουν τα winremove vga driverrestartεγκατασταση τελευταιου nvidia driverrestartcheck nvidia control panel για single digital display Έχω την ίδια οθόνη και την ίδια κάρτα, ακολούθησα αυτά που λες, αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 απο απλη περιεργεια ..μπορεις να πεις σε τι Hz δουλευει η οθονη αυτη τη στιγμη??(60-75) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crueljay Μάϊος 1, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 αποστωμοτικο ...δεν μπορω να πω.Θεωρητικα 8α επρεπε να δουλεψει με τον τροπο που λεει ο spc μερικους μηνες πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.