Occultist Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Το πρότυπο NCQ , έχει κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις-προϋποθέσεις λειτουργίας; Ποιες είναι αυτές;
pigassos19 Νοέμβριος 14, 2006 #2 Νοέμβριος 14, 2006 Απο οσο ξερω δεν εχει!Λειτουργει παντου!Εγω που εχω λογικα μια χαρα ειναι αν και δε φαινεται καπου οτι υπαρχει κατι τευοια παρα μονο στα χαρακτηριστικα του δισκου
regent Νοέμβριος 15, 2006 #3 Νοέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 02:15] Απο οσο ξερω δεν εχει!Λειτουργει παντου! Πρέπει να το υποστηρίζει ο controller...
Occultist Νοέμβριος 15, 2006 Author #4 Νοέμβριος 15, 2006 Οι ενσωματωμένοι του nforce, από ποια έκδοση και μετά το υποστηρίζουν; Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω την υποστήριξη του controller, μέσω software;
Occultist Νοέμβριος 15, 2006 Author #6 Νοέμβριος 15, 2006 @pigassos19Οπότε φίλε, με το nforce2, που είναι σίγουρα SATA1, μάλλον το NCQ του δίσκου σου είναι ανενεργό...εκτός και αν τον τρέχεις σε εξωτερικό controller. Επειδή και το δικό μου mobo, έχει SATA1 ενσωματωμένο, θα προτιμήσω τη λύση της περισσότερης cache, που χρησιμοποιείται σε όλα τα configurations...
pigassos19 Νοέμβριος 15, 2006 #7 Νοέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 14:07] @pigassos19 Οπότε φίλε, με το nforce2, που είναι σίγουρα SATA1, μάλλον το NCQ του δίσκου σου είναι ανενεργό...εκτός και αν τον τρέχεις σε εξωτερικό controller. Επειδή και το δικό μου mobo, έχει SATA1 ενσωματωμένο, θα προτιμήσω τη λύση της περισσότερης cache, που χρησιμοποιείται σε όλα τα configurations... Ετσι και αλλιως ειτε πας σε NCQ ειτε σε μεγαλυτερο buffer οι διαφορες ειναι πολυ μικρες οποτε εσυ αποφασιζεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.