3d_EYE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Οσο υπάρχουν γνωσεις και σε οποιο Βαθμό τις μοιραζόμαστε δωρεάν.Ο τρόπος που μπορώ είναι μέσω MSN ( με ακουστικά & μικρόφωνο ).Οσοι θέλουν επικοινωνούν για να βρούμε τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αν και η προτασή μου είναι σε λαθος Forum, τελος πάντων Eννοώ να δώσω από γνωσεις ότι μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 χαράς στο κουράγιο σου... θα πρότεινα να κάνεις 1-2 tutorials για κάποια συγκεκριμένα πράγματα, με screenies και για να τα ανεβάσεις εδώ, μιας και αυτό είναι το νόημα του φόρουμ, η γνώση να μένει κ να τη βλέπουν πολλοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Σωστό και αυτό, αν και το Photoshop ή το COREL πιστεύω ότι είναι εύκολα πρόγραμματα, δεν το μαθαίνεις με 1-2 tutorials. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κουράγιου, ξέρω όμως ότι όταν δίνω αυτό που έχω μάθει όσο το έχω μάθει σε κάποιον που το θέλει αρκετά αυτό με ευχαριστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Θα βοηθούσε πολλούς να ξεκινήσουν να μαθαίνουν τα 2 αυτά προγράμματα αν φτιάξεις 1 tutorial για το κάθε ένα.Ένας από αυτούς είμαι και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophie_zaf Σεπτέμβριος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 καλησπέρα..δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η πρόταση σου..θέλω πολύ να ασχοληθώ με το corel και θα χρειαστώ μάλλον βοήθεια..τι λες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 28, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 αν το ξεθαμα ηταν ανθρωπος θα πηγαινε παιδικο σταθμο αυτη τη στιγμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Xαχα τωρα ειδα την ημερομηνια:dance3: Ζει δε ζει ο αρχιποστερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.