GeorgeMan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 paei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Να σου πω φίλε μου....στις επόμενες "νοίκιασε" και 1-2 ή και 3 καλά "μοντέλα" να ποζάρουν πάνω στα έπιπλα. Μη μας το δείχνεις έτσι "γυμνό":hehe: Ρε τι άλλο θα δούμε σε αυτο το off topic....:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Το wc δάκι δεν φαίνεται καλά.Αν θες στις επόμενες φωτό φρόντισέ το.Επίσης πιστεύω ότι με λίγο παραπάνω τάση και ρυθμίσεις 2-2-2-13 θα ''μπορέσεις και καλύτερα'' (tm αγνώστου καταστάσεων πρώην μοδίστρας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από spc Το wc δάκι δεν φαίνεται καλά.Αν θες στις επόμενες φωτό φρόντισέ το. Το αυτό. Περιμένουμε wc δάκι και επάνω όροφο το συντομότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Νοέμβριος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Ναι ρε γαμώτο μου... Θα φροντισω χριστουγεννα ερχονται, ολο και καμια γιρλάντα θα βαλω στο wd ΔΑΚΙ... ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Βασικά την γνωμη σας για το σπιτι ηθελα, και αν θελει καμια βελτιωση, οχι κοροϊδίες... :( :( :( :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από GeorgeManΒασικά την γνωμη σας για το σπιτι ηθελα, και αν θελει καμια βελτιωση Αρχική απάντηση από spcΕπίσης πιστεύω ότι με λίγο παραπάνω τάση και ρυθμίσεις 2-2-2-13 θα ''μπορέσεις και καλύτερα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 εκεινο το καλωδιο στο σαλονι ειναι ολα τα λεφτα , αν περνουσε απο εκει ο γατος μου στανταρ θα την εκλαιγες την TV sou Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εκεινο το καλωδιο στο σαλονι ειναι ολα τα λεφτα , αν περνουσε απο εκει ο γατος μου στανταρ θα την εκλαιγες την TV sou ποσα κιλα ειναι ο γατος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από def ποσα κιλα ειναι ο γατος σου? ~7.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Ποσά μπριζολάκια τον έχεις ταίσει ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 εγω θελω να σε ρωτησω εκεινη την cdoθηκη που εχεις πανω απο το dvd απο πλαισιο την πηρες? ειναι καλη? και δευτερο. που μενεις ειπες? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Νοέμβριος 14, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Εκείνο το καλώδιο μεσα στη μεση ειναι για το κοντρόλ του polystation lol! Δεν εχει φαει μονο μια κλωτσια, καταλάθος βέβαια... :ΡΗ θήκη πανω από το dvd δεν ξερω από που την πηρε, αλλα σε πληροφορώ δεν ειναι και ο,τι πρακτικότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Έχεις ηχεία από μασίφ ξύλο οξιάς και δεν έχεις μια tft οθόνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Νοέμβριος 15, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 καμια αδερφη δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 15, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GeorgeManΒασικά την γνωμη σας για το σπιτι ηθελα, και αν θελει καμια βελτιωση, οχι κοροϊδίες... Ε ρε συ βγαίνεις και μας κανείς επίδειξη με αυτό είναι έτσι κι αθλίως και μη το βλέπετε έτσι δεν είναι και φτηνό κλπ κλπ,,, τόσο δύσκολο είναι να φανταστείς ότι θα σε περνάμε στο ψιλό? Φορούμ υπολογιστών είναι όχι το οικία και διακόσμηση Btw Ωραίο το σπίτι σου μπράβο. Στις φωτογραφίες σου πρέπει να βελτιωθείς και μην ακούσω την κλασσική ατάκα δε φταίω εγώ η φωτογραφική μου είναι για τα μπάζα Έχουμε το ίδιο τζάκι (στο εξοχικό μου όχι στη Κρήτη που φοιτώ ούτε στην Αθηνά.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Νοέμβριος 15, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Πολύ καλά, αφου ειστε τόσο σοβαροί εδω μέσα τι άλλο να πω... Λυπαμαι που εχασα ετσι τον χρονο μου. Η φωτογραφική δεν ειναι για τα μπάζα, ειναι 8MP και αν βγήκαν μερικες κουνημενες (οχι ακριβως κουνημενες, απλα θολες), ειναι γιατι δεν ειχε μπαταρία και το κλειστρο δουλευε σε 1:1, δηλ. 1sec ανοιχτο... A, και ειπα νομιζω ειναι το μουσικο-pc... Χρειαζεται οθονη tft? Μηπως θελει κει χρονο αποκρισης 2ms για να βλεπεις την μπαριτσα του media player χωρις προβλημα?? Τελος παντων, λυπαμαι πολύ... Θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναποσταρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Το κλείστρο δε δούλευε στο 1sec επειδή δεν είχε μπαταρία κλασσικές υπεκφυγές Διαβασε το manual της φωτογραφικής σου να δεις πως θα βάλεις τουλάχιστον προτεραιότητα χρόνου σε τέτοιες περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού. Μαν ειδικά στο off topic δεν είμαστε σοβαροί γι αυτό κάναμε πλάκα δε το κάναμε για να θίξουμε εσένα και το σπίτι σου. Η crt έτσι κι αλλιώς έχει καλύτερη απόκριση από την tft και πολλές φορές έχει και καλυτέρα χρώματα.. Απλά είναι πιο ξεκούραστη και σαφώς βλάπτει λιγότερο τα ματιά, είναι μικρότερη κλπ κλπ. Είναι μια καλή επόμενη αναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Νοέμβριος 16, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 To κλείστρο δουλευε στο 1:1 επειδη ειχε χαμηλη μπαταρία ΚΑΙ επειδη ειχε χαμηλο φωτισμο. Δυστυχως δεν εχει άλλη επιλογή από το auto... Ώρες ώρες κανει κατι κουλά της τάξης 1:1500 και άλλες φορές παει 1:1... δεν "υπεκφευγω"λολ! Η οθονη ειναι ηδη 10ετίας και θα καει κάποτε, δεν θα καει?? Ε τότε θα φάει αλλαγή... Αν ετσι κανετε πλάκα εσεις να το βρασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.