Qlim4X Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για να μεταφέρω τα αρχεία μου avi,mpeg,mpg,mp4,flp,ktl ktl σε movies dvds προσπάθησα με το nero αλλά λέει μόνο vob filesΠροσπάθησα με nero και s-video cds και λέει Non supported files Τι να κάνω για να γράψω μια ταινία και να την βλέπω σε κανονικό dvd playerthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Μπορεις να κατεβασεις το vsoConvertXtoDVD2 που τα κανει ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Ένα καλό και εύκολο είναι το Ulead DVD MovieFactory http://www.ulead.com/dmf/runme.htm Απλά μη ξεγελιέσαι από το μικρό μέγεθος των αρχείων και πιστεύεις ότι μπορείς να φτιάξεις ένα dvd που να παίζει στο επιτραπέζιο player και να έχει 4-5 ταινίες μέσα’ντε να χωρέσεις σε ένα dvd5 3 ώρες video σε dvd format (mpeg2) και ανεκτή ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 NeroVision Express --> make dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Νοέμβριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 VSO ConvertXtoDvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 15, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss NeroVision Express --> make dvd μαλλον για εδω το κοβω...... αν δεν μου κανει θα δοκιμασω τα αλλα thanks all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.