3d_EYE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Γεια σας παιδιά !Αν και ασχολούμαι χρόνια με του Υπολογιστές μερικές φορές για κάποια πράγματα δεν ξέρεις τι να κάνεις.Έχω πάρει τον Αύγουστο του 2006 το 2ο PC , μετά από δοκιμές σε κάποια προγράμματα μάλλον έχει επηρεαστεί το PC στο εξής, ( πιθανώς το format και φτού και από την αρχή να είναι η καλύτερη λύση... ) ότι μετά από 40-50 χωρίς να τον χρησιμοποιώ, μένει ανοικτός χωρίς να λειτουργεί ποντίκι και πληκτρολόγιο, έχει ρυθμιστεί να μην κλείνουν ούτε δίσκοι, οθόνη, pc. Η μητρική δεν έχει VIA τσιπάκι επάνω που μερικές φορές είναι η αιτία για κολλήματα.Το πρόβλημα το έχω πριν 20 ημέρες περίπου και τα παρακάτω προγράμματα πιθανώς ναμην έχουν σχέση γιατι τα είχα από πριν.Από UNVIRUS κλπ. εχω τα NOD 32, XoftSpySe, Acronis Privacy Expert Suitr, Spyware Doctor,Ad-Aware SE Professional και το WinUtilities. Το Μηχάνημα έχει επάνω : Μητρική : GA-81945P-G-RH Graphics: GIGABYTE 6600 στα 256 RAM : 1GB και 4 δίσκοι ( SATA & IDE ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπορεί να βοηθήσει.
mech5107 Νοέμβριος 14, 2006 #2 Νοέμβριος 14, 2006 Φιλαράκι καλωσήρθες.Βασικά δεν κατάλαβα το πρόβλημά σου. Κολλάει το PC μετά από 40'-50' λεπτά, ενώ είναι σε idle κατάσταση?Για διευκρίνησέ μας λίγο καλύτερα το πρόβλημα....
SSJ5 Νοέμβριος 14, 2006 #3 Νοέμβριος 14, 2006 Μου φαίνεται έχεις πολλά ANTIVIRUS (έτσι είναι το σωστο...) Νομίζω πως ένα antivirus, ένα firewall και ένα antispyware αρκουν...
pigassos19 Νοέμβριος 14, 2006 #4 Νοέμβριος 14, 2006 Προσωπικα εμενα το Spyware Doctor ου εκανε κατι κολληματα σε συνδυασμο με αλλα anti-spyware προγραμματα!Απεγκατεστησε το να δεις τι γινεται
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #5 Νοέμβριος 14, 2006 To pc κολλάει χωρις να ξερω τον λόγο μετα απο απο κάποια ωρα ενώ δεν είμαι πχ στο σπιτι και είναι ανοιχτός, οσο για τα Antivirus ταυτόχρονα ειναι τρία, Nod 32-Spyware Doctor-Acronis popup blocker, τα άλλα τα χρησιμοποιώ για ελεγχο κατα την διαρκεια της ημέρας. Πριν όμως από 20 ημ. δεν είχα το πρόβλημα με τα ίδια τα Antivirus. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να λυθεί και βασικά ψαχνω ιδέες για τι περίπου να κανω. Πάντως ευχαριστώ για την διαθεσή σας να βοηθήσετε.
disssconected Νοέμβριος 14, 2006 #6 Νοέμβριος 14, 2006 Καλώς ήρθες και απο μένα. Που λες αν ήμουν στην θέση σου θα "ξαλάφρωνα" λίγο την registry απο τα πολλά πολλά. Δοκίμασε λοιπόν να απεγκαταστήσεις 2-3 antispyware γιατι το Nod32 εξάλλου και μόνο του κανει πολύ καλή δουλειά. Αν σωνει και καλά δεν θες να τα απεγκαταστήσεις δοκίμασε τουλάχιστον να μην τα βάζεις να τρέχουν backround όλα μάζι. Αν δεν γίνει τπτ ουτε και έτσι κοιτάμε αλλο προβλημα...
kaynd Νοέμβριος 14, 2006 #8 Νοέμβριος 14, 2006 Ο υπολογιστής σου κολλάει μετά από 40-50 λεπτά σε idle.Δηλαδή όταν τον χρησιμοποιείς συνεχόμενα για αυτό το χρόνο δε κολλάει?Πάντως τα 3 antivirus περισσότερα προβλήματα θα προσφέρουν παρά προστασίαΔιάλεξε αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει καλυτέρα στον τρόπο χρήσης που κάνεις στο pc και κρατά αυτό.
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #9 Νοέμβριος 14, 2006 οταν ειναι ανοιχτος και κανω δουλεια όχι δεν κολλάει, δισκοι είναι καινούργιοι
inertiacreep Νοέμβριος 14, 2006 #10 Νοέμβριος 14, 2006 Ότι σου είπαν οι παραπάνω με τα antivirus...μόνο προβλήματα θα έχεις δυστυχώς.Ρίξε καμιά ματιά στον Event Viewer...και ξαναπέρνα chipset drivers.
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #11 Νοέμβριος 14, 2006 Ας υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι στα antivirus, γιατι όμως να κολλάει μόνο όταν δεν τον χρησιμοποιώ ???? ( λέτε να έχει πάθει εξάρτηση μαζί μου )
chrisnitro2000 Νοέμβριος 14, 2006 #12 Νοέμβριος 14, 2006 Φιλαράκι βγάλε όλα τα antivirus που έχεις και βάλε ένα kaspersky..... Αν έχεις xp sp2 δεν χρειάζεσαι extra firewall..... To kaspersky αρκεί απο προσωπική εμπειρία αφού έχουμε στήσει κάμποσα νετ καφε.
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 Author #13 Νοέμβριος 14, 2006 ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας, θα δοκιμάσω κάποια από αυτά που λέτε και αν δεν γίνει τίποτα format. Να είστε καλά και τα λέμε
SeanKon Νοέμβριος 14, 2006 #14 Νοέμβριος 14, 2006 To να στηνεις παραπανω απο ενα αντιβιοτικα για να νοιωθεις ασφαλεστερος ειναι μια λογικη αλλα ελα μου που μερικα μπερδευονται μεταξυ τους. Συνεπως οπως ειπε κι ο chrisnitro2000 δε χρειαζονται ενα σωρο εγκατεστημενα. Ενα και καλο οπως το Kaspersky ή και το Panda Antivirus.
SSJ5 Νοέμβριος 14, 2006 #15 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 13:58] Αν έχεις xp sp2 δεν χρειάζεσαι extra firewall..... :blink: Μην βασίζεσαι στο firewall των windows. Δεν είναι αξιόπιστο. Για παράδειγμα ελέγει μόνο αν προσπαθεί μια εξωτερική σύνδεση να συνδεθεί με το pc σου. Αν όμως με κάποιο τρόπο μπεί κάποιο πρόγραμμα (πχ trojan) και συνδέεται με άλλους υπολογιστές και ανοίγει ports, το firewall των windows δεν το εντοπίζει...
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 14, 2006 #16 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από SeanKon [Χθες, στις 16:20] Ενα και καλο οπως το Kaspersky ή και το Panda Antivirus . αυτα δεν πανε ΠΟΤΕ μαζι!!!:devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.