nobig Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Γεια σας παλικάρια Θα ήθελα ένα γρήγορο τρόπο να μετατρέπω avi -> DVD και να ενσωματώνω υπότιτλους και ac3 αν έχει το divx. Βασική προυπόθεση είναι να παίρνει εξωτερικό encoder με υποστήριξη για 2χεπεξεργαστές ή να έχει ενσωματωμένο ανάλογο ποιοτικό encoder. Εχω δοκιμάσει το avi2dvd αλλά δεν τους αρέσουν οι ταινίες με ac3 ούτε έχει encoder που υποστηρίζει πολυεπεξεργασία. Cinema craft δεν παίρνει τον καινούργιο απ'οτι είδα Με τι προγραμματάκια παίζεται (πρέπει να φτιαχτεί HTPC μπας και γλιτώσουμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 The FilmMachine+Canopus Procoderhttp://members.home.nl/thefilmmachine/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Νοέμβριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Θα το δοκιμάσω με cinema craft μιας και το avi2DVD είναι μια μ*λακία και μισή και στα περισσότερα έργα ενώ περνάει απο όλη την διαδικασία συμπίεσης στο τέλος δεν βγάζει τα αρχεία dvd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Νοέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 και το tsunami πολύ καλό, και είναι freeware για ένα μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Νοέμβριος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Kallileo μήπως ξέρεις γιατί ενω προσπαθώ να φτιάξω ένα έργο με το film machine μου χαλάει aspect ratios? Δοκιμάζω να το δω στο preview και τα 16:9 μου τα κάνει τετράγωνα!Δοκίμασα και με τις 3 επιλογές για aspect ratio που έχει αλλά δεν αλλάζουν κάτι, τουλάχιστον στο preview. Με το saw3 (16:9) που έκανα κωδικοποίηση με add borders keep aspect ratio το έκανε τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης (δηλαδή έκοψε τις πλευρές, και το ξεχείλωσε προς τα πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.