Jump to content

TΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΕSHOP!!!

fazeriozos

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ???Ηθελα να παρω 5-6 τετοιες,μια για το τωρα πισι(που θα κανω ειδικη μοντα να παιρνει agpμονο και μονο γιαυτο το μεγαθηριο επιδοσεων),μια για το προηγουμενο,μια για του αδερφου μου,μια για το πισι της μανας μου,μια για ναχω αν χαλασει η πρωτη κι εσυ πηγες και το κανες βουκινο?Δηλαδη να μου εξαντλησουν ολοι οι ασχετοι το στοκ και μετα να ψαχνω για μηνες τετοια προσφορα????

καλα ρε πλακα μας κανουν??δεν ντρεπονται???μα την παναγια θα τους παρω τηλ να τους ξεχεσω...

Αρχική απάντηση από gdp77

Δεν κατάλαβα, το πρόβλημα πού είναι; (Δεν ξέρω πολλά από ATI κάρτες).

agp καρτα 3ετιας στα 400+ ευρω???

Αρχική απάντηση από gdp77

Δεν κατάλαβα, το πρόβλημα πού είναι; (Δεν ξέρω πολλά από ATI κάρτες).

Δες πόσο εχει η 8800GTS και ξανασκεψου για το προβλημα...

δηλαδη ρε παιδια ποιος θα την παρει αυτη την καρτα? καποιος που θα δωσει 400 ευρω

σιγουρα ξερει τι παιρνει ασχολειτε με το αθλημα.

Να τρέξουμε να πάρουμε καμιά 10αριά ο καθένας μην κλείσει το εργοστάσιο και δέν ξαναβρούμε...

400 ευροπουλα και η Χ850ΧΤ 200, ρε δεν πανε καθολου καλα λεμε....ουτε καινουργια δεν εκανε τοσο:tomato:

Εξω απο την πλακα αντε να παει κανας χριστιανος που δεν σκαμπαζει απο το αθλημα ,να δει την συγκεκριμενη καρτουλα,να πει ε 400 ευροπουλα εχει καλη θα ειναι και να την αγορασει...:mad:

Αρχική απάντηση από nickstamat

Λάθος θα είναι ρε παλικάρια, μην τους φάτε τους ανθρώπους...

οχι στοκ ειναι ;p

Μπα.....θα προτιμησω την προσφορα με την ΑΤΙ ειναι απειρως καλυτερη και θα την βγαλω τουλαχιστων μεχρι τα νεα Windows Mixa........:nerd:

Αρχική απάντηση από akiss [Σήμερα, στις 21:24]

Οτι και να λετε η τιμη καλη ειναι.:blink:Αλλα για αλλη μια φορα θα προτιμησω αυτην...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=4&category=26176060&product=RMA-502308 :confused::wall:

Ε τωρα δεν θα μιλας σοβαρα!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ 4 ΜΒ video ram??????????Ρε συ αυτο ειναι θηριο........θα βγαζει και καμια 50αρια fps σε ..........command prompt...Αλλα με τετοιους εξωφρενικους χρονισμους θα θελει και ψυξη....νερακι μαλλον....Δεν την προλαβαινω αυτην την τεχνολογια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.