g_0x Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 παιδια ενας φιλος μου εχει δυο συνδεσεις wifi.με ρωτησε αν και πως μπορει να συνδεθει ταυτοχρονα και στις 2 με το λαπτοπ του για να ενοποιησει τις ταχυτητες τους.(η καθε μια ειναι 1ΜΒΙΤ και λεει μηπως μπορει να τις ενωσει για να κανει συνολο 2)απαντηστε αν καποιος ξερει κατι σχετικο.το λαπτοπ εχει παντος μια καιρεα wifi.Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να παρει κ ενα usb wifi αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορεσει να σερφαρει και με τις δυο γραμμες και αν ναι δε ξερω πως γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Νοέμβριος 13, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 να επισημανω οτι οι συνδεσεις ειναι adsl απο wifi routers.Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από g_0xΚανεις? Βασικα οι πιο πολλοι χαζευουν το avatar σου (φυσικα κ εγω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Νοέμβριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:22] Βασικα οι πιο πολλοι χαζευουν το avatar σου (φυσικα κ εγω...) ημαρτον...:banging: :banging: ειναι της κοπελας μου...λεμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Φιλε μου ΔΕΝ γινεται να κανεις combine τις δυο συνδεσεις και να εχεις αποτελεσμα 1+1=2....Επισης ΔΕΝ γινεται να σερφαρεις ταυτοχρονα και απο τις δυο συνδεσεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Νοέμβριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 γινεται τοτε να ειναι και με τις δυο συνδεσεις μεσα?δηλαδη σαν δυο δυκτια συνδεδεμενος?και ας μην αθροιζονται οι ταχυτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Νοέμβριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Παλιοτερα ειχε συνδεσει ενας φιλος δυο γραμμες pstn χρησιμοποιωντας δυο μοντεμ σε ενα pc και με καποια προγραμματα μπορουσε να τις συνδυασει και να κατεβαζει ταυτοχρονα και απο τις δυο με ταχυτητα ~90 Kbit αλλα δεν ξερω πως ακριβως το εκανε. Λογικα γινεται και με adsl αυτο, το θεμα ειναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Με μία ασύρματη κάρτα μπορεί να συνδεθεί σε 2 δίκτυα, αρκεί να μπορεί να δημιουργηθεί virtual interface στην κάρτα. Βέβαια στην ταχύτητα δεν κερδίζει τίποτα, μάλλον χάνει κι από πάνω.Με 2 ασύρματες κάρτες συνδέεται μεν σε 2 δίκτυα, αλλά μετά έχει πρόβλημα με το πώς θα επωφεληθεί των 2 γραμμών. Σε linux γίνεται να εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις γραμμές, όπως και σε πολύ ακριβούς routers. Στα windows, που φαντάζομαι πως σε αυτά αναφέρεστε, το μόνο που έχω ακούσει είναι για κάποιο πρόγραμμα στυλ proxy που μπορείς να κατεβάζεις κάτι από τη μία γραμμή και να σερφάρεις από την άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 για adsl το δίνουν κάποιες εταιρίες (ppp-multilink)επίσης υπάρχουν και pci-ethernet που κάνουν bonding γραμμών, αλλά και ειδικά multi wan routers (νομίζω έχει πολλά μοντέλα η edimax) αν θυμάμαι μέχρι και penta-wan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Με μία ασύρματη κάρτα μπορεί να συνδεθεί σε 2 δίκτυα, αρκεί να μπορεί να δημιουργηθεί virtual interface στην κάρτα. Βέβαια στην ταχύτητα δεν κερδίζει τίποτα, μάλλον χάνει κι από πάνω. Με 2 ασύρματες κάρτες συνδέεται μεν σε 2 δίκτυα, αλλά μετά έχει πρόβλημα με το πώς θα επωφεληθεί των 2 γραμμών. Σε linux γίνεται να εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις γραμμές, όπως και σε πολύ ακριβούς routers. Στα windows, που φαντάζομαι πως σε αυτά αναφέρεστε, το μόνο που έχω ακούσει είναι για κάποιο πρόγραμμα στυλ proxy που μπορείς να κατεβάζεις κάτι από τη μία γραμμή και να σερφάρεις από την άλλη. Αρχική απάντηση από Voudas για adsl το δίνουν κάποιες εταιρίες (ppp-multilink) επίσης υπάρχουν και pci-ethernet που κάνουν bonding γραμμών, αλλά και ειδικά multi wan routers (νομίζω έχει πολλά μοντέλα η edimax) αν θυμάμαι μέχρι και penta-wan! έτσι ακριβώς, όπως καταλαβαίνεις, δεν αξίζει να ασχοληθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.