Jump to content

Νεο Τέρας 850W ENERMAX

Iannis1416003167

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Ψήνομαι τρελά........Τώρα με το δικό μου είμαι στα όρια...και όταν λέω όρια εννοώ 535 w από τα 550. Για να σκεφτείς , το μηχάνημα, για να δουλεύει σωστά και να μην κάνει restart σε απαιτητικά γραφικά - παιχνίδια, έβγαλα από πάνω μία λαμπούλα 3w που είχα όπότε και συνήλθε...Βέβαια τώρα δεν μπορώ να κάνω o/c ην κάρτα γραφικών γιατί απλά έχω τελικιάσει το psu....Οπότε με βλέπω για το enermax.....!

Τα κέρατά της.....όσο 3 7800 gt..... Παλία είχα 2 7800 σε sli στα 480/1100.. Κανένα πρόβλημα από θέμα τροφοδοσίας. Τωρά.......και ΜΟΝΟ στο COD 2, με όλα τερματισμένα στα 1920*1200, όταν έριχνα χειροβομβίδα καπνού.......restart. Το πρόβλημα έφτιαξε με το που έβγαλα μια λαμπίτσα 3w ου είχα πάνω. Καθώ καταλαβαίνεις η 8800 gtx θέλει πολλά w (με τερματισμένα γραφικά γύρω στα 200w υπολογίζω) KAI COMBINED 30 A ΜΙΝΙΜUM στα +12 rails....Εχω και 5 δίσκους πάνω...........Ολα στα όρια. ΘΕΛΩ PSU.....

Με το σύστημα της υπογραφής τελευταία τρώω κάτι κολλήματα και restart.Στο τεστ psu του snm κολλάει.

Μάλλον οι πολλοί δίσκοι φταίνε.Εσείς τι λέτε;

εγώ πάντως τα tagan δεν τα έχω σε υπόληψη... ένα 580 έπαιζε ΑΣΧΗΜΑ (11,53@12v) εκεί που το γερο ένερμαξ 465 (modded πάντως) ήταν βράχος...

εγω παλι τα εχω σε υποληψη , ενα 480 με τα γνωστα 6300,χ1800χλ, 7 δισκους 6 φανες , ΖΣ κλπ κλπ ειχε στη 12ρα 11.80 , τωρα το 600ρη ειναι 12.07 24/7

Τα thermaltake τι λένε ? Το βλέπω σαν εναλακτική του Galaxy γιατι 240 είναι πολλά. Το 700αρι toughpower παίζει σε καλή τιμή...Αν και με χαλάει ότι στα +5 δίνει 28 Α.

φιλε τα Thermaltake αν μπορουσα να τα συγκρινω με αμαξι πχ θα σου ελεγα οτι ειναι ισως και κατωτερα απο τα PONY pony07.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:34]

φιλε τα Thermaltake αν μπορουσα να τα συγκρινω με αμαξι πχ θα σου ελεγα οτι ειναι ισως και κατωτερα απο τα PONY pony07.jpg

Καλό θα είναι οι παρομοιώσεις σου να περιορίζονται σε πράγματα που γνωρίζεις.

Το PONY ήταν ένα 2CV με ελληνικό κουβούκλιο.

Δηλαδή ένα από τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα που φτιαχτήκανε ποτέ.

καλο θα ειναι να ρωτας πριν δινεις συμβουλες , σε ενα πονυ εμαθα να οδηγω :p , οσο για το καλυτερα ενταξει δε θα πω τπτ , οτι πεις.

η τιμη του ειναι παντως πολυ καλη νομιζω. για μενα τα ενερμαχ ειναι κορυφη. εχω το 485 και ειναι σκυλι και αθορυβο τελειως.

το εχω εδω και μια εβδομαδα και απλα μπορω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα,αρκει να βρεις κουτι να το χωρεσει.Ειναι τεραστιο.Στο stacker προεξεχει στο πισω μερος:jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Bird [Σήμερα, στις 23:05]

το εχω εδω και μια εβδομαδα και απλα μπορω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα,αρκει να βρεις κουτι να το χωρεσει.Ειναι τεραστιο.Στο stacker προεξεχει στο πισω μερος:jump: :jump: :jump:

Ποσο και απο που παλικαρι?

Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 23:25]

Ποσο και απο που παλικαρι?

240 e-shop

ηθελα το 1000αρι αλλα μου το προλαβε αλλος:(

Η διαφορα τιμης δεν ηταν μεγαλη 40ε αλλα αργησα λιγο...

Αρχική απάντηση από Bird

240 e-shop

ηθελα το 1000αρι αλλα μου το προλαβε αλλος:(

Η διαφορα τιμης δεν ηταν μεγαλη 40ε αλλα αργησα λιγο...

Τον ξερω ποιος ηταν???

Για 50€ στον δινω επιτοπου:hehe:....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.