$pIdy_mc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Hello παίδες Για μία ακόμα (και σίγουρα όχι τελευταία) φορά ζητάω τα φώτα σας για ένα θέμα που με απασχολεί...... Ψάχνω για έναν οδηγό, κατά προτίμηση full ή έστω beginner, για το Adobe Photoshop CS2. Είναι ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα και μπορείς όπως έχω δει να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, όμως πολύ πολύπλοκο για μένα και για να μην τα πολυλογώ δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα Ο οδηγός που αναζητώ δεν με ενδιαφέρει αν είναι στα ελληνικά ή αγγλικά, από site ή κανονικό βιβλίο. Όσο έψαξα στο Google δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί και από guides-βιβλία για το Photoshop είναι ένα σορό και δεν ξέρω πιο είναι το πιο κατάλληλο για beginner σαν και μένα.... :baby: Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
Snips Νοέμβριος 13, 2006 #2 Νοέμβριος 13, 2006 Aν έψαξες στο google και δεν σε ικανοποιεί τίποτα τότε δεν ξέρω που πρέπει να ψάξεις. Υπάρχουν α ΑΠΕΙΡΑ βοηθήματα και οδηγοί, αλλά εγώ έμαθα με την εξής μέθοδο: Λέω πχ... Θέλω να κάνω ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ή ΕΤΣΙ. GOOGLάρω λοιπόν την φράση: "Θέλω να κάνω ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ή ΕΤΣΙ" και έχω αμέτρητα αποτελέσματα και tutorials. Είναι δύσκολο να μάθεις ένα τέτοιο πρόγραμμα απο τα κλισέ guides του στυλ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ". Είναι προτιμότερο να πειραματιστείς μόνος σου σε συνδυασμό με το help του προγράμματος. Πίστεψε με έχω τα άπειρα bookmarks και δεν βρίσκω άκρη. GOOGLE και πάλι. Βέβαια αν θες να έχει κάτι για offline καταστάσεις, τότε.....torrents is your best friend. Φυσικά για το μέλλον όπου πια θα είσαι ένα στάδιο πριν την παραγωγή. ..πας ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΓΝΩΜΟΝΑ και κυριολεκτικά ανακαλύπτεις έναν άλλο κόσμο....:worship:
Georgesod Νοέμβριος 13, 2006 #3 Νοέμβριος 13, 2006 Eκτός απ' αυτά που σου είπα ρίξε μια ματιά και εδώ free tutorials
$pIdy_mc Νοέμβριος 13, 2006 Author #4 Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Eκτός απ' αυτά που σου είπα ρίξε μια ματιά και εδώ free tutorials Ενδιαφέρον Είδη άρχισα να κατεβάζω διάφορους οδηγούς, αλλά που θα βρω ώρα για αυτό το extra μάθημα είναι το θέμα Δεν μου έφτανε το σχολείο, lol
GeorgeVasil Νοέμβριος 13, 2006 #5 Νοέμβριος 13, 2006 Αν εχεις ορεξη δες και εδω...εχει για το photoshop...και οχι μονο... http://www.tutorialized.com/
master_georgez Νοέμβριος 13, 2006 #6 Νοέμβριος 13, 2006 ψαξε σε τορρεντ σαιτς για κανεναν οδηγο......εγω καταβασα εναν 75 μβ
$pIdy_mc Νοέμβριος 14, 2006 Author #7 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Αν εχεις ορεξη δες και εδω...εχει για το photoshop...και οχι μονο... http://www.tutorialized.com/ Όλα γίνονται δεκτά
3d_EYE Νοέμβριος 14, 2006 #8 Νοέμβριος 14, 2006 Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω, αν έχεις DSL στο e-mail σου (ελπίζω να είναι στο Yahoo) ή 1 CD με PDF αρχεία για το Photoshop ( μόνο αγγλικά ) στο σπίτι σου και αν κάπου κολλήσεις και μπορείς μεσω MSN σου απαντώ.Γειά
$pIdy_mc Νοέμβριος 14, 2006 Author #9 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από 3d_EYE Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω, αν έχεις DSL στο e-mail σου (ελπίζω να είναι στο Yahoo) ή 1 CD με PDF αρχεία για το Photoshop ( μόνο αγγλικά ) στο σπίτι σου και αν κάπου κολλήσεις και μπορείς μεσω MSN σου απαντώ. Γειά Thx a lot Σου έστειλα στα PM σου τα e-mails μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.