Maximus Μάρτιος 21, 2007 #61 Μάρτιος 21, 2007 Σίγουρα παίζει πρόβλημα με τους Drivers, εγώ το παίζω με όλα ΟΝ στα 1680 νεράκι (average 55 περίπου). Κανένα κόλλημα, ούτε στα χιόνια ούτε πουθενά. Μην το παρατήσεις, είναι φοβερό game, ψάξε λίγο ακόμα μπας και βρεθεί κανα fix.
Dem Απρίλιος 11, 2007 #62 Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [21-03-2007 00:29] Tελικα το παρατησα. Στο κρουαζιεροπλοιο δεν παιζεται. Κατεβαινει μεχρι και 18-20 fps και δεν ανταποκρινεται το mouse!!! gznp εδω λεω
jose Αύγουστος 12, 2009 #63 Αύγουστος 12, 2009 ρε παιδιά είμαι στην πιστα της Νew York και πρέπει να ανοίξω ένα χρηματοκιβώτιο και να πάρω τα blueprints αλλα όταν παω να το ανοίξω, δεν μπορώ να κουνήσω τα κουμπιά. δηλαδή δεν πάει δεξιά αριστερά ώστε να βρω τον σωστό κωδικό και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο...τι παίζει? ξέρετε?
zapata Αύγουστος 13, 2009 #65 Αύγουστος 13, 2009 Καταρχην εχω μια εκδοση του παιχνιδιου και μεχρι το menu ολα μια χαρα απλα με παραξενευει που δεχεται αναλυσεις μεχρι 1280x1024 και αυτο σε 4:3 αλλα οταν ξεκιναω την πρωτη αποστολη μου βγαζει error λεγοντας για Runtime Error στο offline exe....Δοκιμασα καποιες λυσεις αλλα τιποτα....Εχω δει κατι εικονες απο το game και δειχνει οτι εχει πολυ καλα γραφικα (καλυτερα και απο τα προηγουμενα) παρολο που ειναι παιχνιδι του 2006..
AgentCain Αύγουστος 13, 2009 #66 Αύγουστος 13, 2009 ρε παιδιά είμαι στην πιστα της Νew York και πρέπει να ανοίξω ένα χρηματοκιβώτιο και να πάρω τα blueprints αλλα όταν παω να το ανοίξω, δεν μπορώ να κουνήσω τα κουμπιά. δηλαδή δεν πάει δεξιά αριστερά ώστε να βρω τον σωστό κωδικό και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο...τι παίζει? ξέρετε?Νομίζω το θυμάμαι αυτό (έχει καιρό που το τερμάτισα)Πρέπει να κινήσεις τη ροδέλα του ποντικιού σου για να αυξηθεί η ταχύτητα για το lockpicking.
jose Αύγουστος 14, 2009 #67 Αύγουστος 14, 2009 α λες? γιατί με το να κάνω save και να ξανά μπαίνω δεν πετυχαίνει... για να δω έτσι
anubis Μάϊος 5, 2010 #68 Μάϊος 5, 2010 μόλις εγκατέστησα το παιχνίδι και εκεί που κάνει έλεγχο για το configuration του μηχανήματος, μου λέει ότι δεν έχω εγκατεστημένο το directx10. Έχω Windows 7. Είναι δυνατόν αυτό? Εξάλλου, όταν έγινε η εγκατάσταση του παιχνιδιού και με ρώτησε αν θέλω εγκατάσταση του πιο πρόσφατου directx, απάντησα "ναι". Το παιχνίδι είναι αρκετά παλιό για να μην μπορεί να παίξει (λόγω drivers) σε Windows 7. Τι κάνω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.