Jump to content



Splinter Cell: Double Agent


street warrior

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

pedes egw exw kolisei stin pista(5i nomizw) pou stin arxi odigas gia ligo ena elikoptero kai ws prwto task sou lei i nsa na kaneis upokloph to mistiko meeting pou kanoune sto ktirio-->o helper tis nsa sou lei na xrisimopoihseis ton gerano(crane) --> to anigw spazontas ton kodiko anebenw panw-->kanw rappel-->katebenw sto bagonaki(san auto pou katharizoune ta tzamia) -->> e meta apo kei? ti kanete? exw skalwsei polu asxima plz help

Link to comment
Share on other sites

afterbansh

Καλώς ήρθες στο thelab. Η γλώσσα γραφής όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης (και συμφώνησες κατά την εγγραφή σου) είναι ελληνικά. Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις τη καταχώρηση σου.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορόντας στα διάφορα gaming fora αναρωτιέμαι πόσο ακόμα κράξιμο πρέπει να φάει η n00bisoft για να βγάλει patch για sm2.0 gpu's. Πριν με στολίσετε περι cutting edge graphix κλπ. και οτι η τεχνολογία προχωρά, απλά να θυμήσω οτι και στο chaos theory την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει (βεβαια έπαιζε και σε 1.1 αλλιώς αλιμονο θα είχαν κράξει και οι πέτρες).

Link to comment
Share on other sites

Να το βγάλει και να το κάνουν τι;Να πας να το παίξεις με καμιά 9600xt που έχουν οι περισσότεροι που κράζουν;Εδώ, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν αξίζει καν να το εγκαταστήσεις αν έχεις έστω και τις χαμηλότερες υποστηριζόμενες κάρτες.Σκέψου σε κάρτες με sm2 που, όσο και να πεις, δεν είναι τόσο δυνατές...

Link to comment
Share on other sites

Ναι για x800xl,x800 και x850pro και xt δηλαδή.Γιατί νομίζεις ότι αυτές την παλεύουν;Η προσωπική μου άποψη πάντως επειδή το έβαλα το παιχνίδι, είναι ότι καλώς έκανε.Και η 6600gt υπερβολή είναι που υποστηρίζεται, μη σου πω και η 7600gt.Εγώ πάντως με 7600gt το απεγκατέστησα και περιμένω όταν κάποια στιγμή φτιάξω κάτι πιο δυνατό να ξαναδοκιμάσω.Είναι πραγματικά βαρύ παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον βλέπεις κάτι ωραίο.

Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά 20fps μ.ο. σε 7600gt νομίζω δε δίνουν και πολλά περιθώρια σε χ800xl έστω.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παληκάρι εσύ μπορεί να θέλεις να παίζει σε 1280x1024 με όλες τις επιλογές στο full, θέμα δικό σου.

Εγώ χρόνια τώρα παίζω τα παιχνίδια σε 1024x768 (και όχι όλα full), όχι επειδή δεν τα σηκώνει η κάρτα μου αλλά δεν με ενδιαφέρει παραπάνω γραφικό.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα αμα εχεις LCD θα θελεις να εχεις native αναλυση.

Αρα ξεκιναμε με δεδομενο το 1280χ1024 (στην περιπτωση μου).. και κατεβαζω detail οσο χρειαζεται ωστε να εχει αερα το παιχνιδι. 6600GT here

ΥΓ: δεν εχω το παιχνιδι, γενικα μιαλω

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Ναι αλλα αμα εχεις LCD θα θελεις να εχεις native αναλυση.

Αρα ξεκιναμε με δεδομενο το 1280χ1024 (στην περιπτωση μου).. και κατεβαζω detail οσο χρειαζεται ωστε να εχει αερα το παιχνιδι. 6600GT here

ΥΓ: δεν εχω το παιχνιδι, γενικα μιαλω

Πάλι στο θέλεις πάμε. Και στο γραφείο που έχω LCD, άν βάλω κανένα παιχνιδάκι (L2, Nfs και τα ρέστα :p ) πάλι σε 1024x768 θα το παίξω.

Είναι θέμα άποψης. Και επειδή δεν είμαι ο μόνος με αυτή την άποψη, θα έπρεπε η Nubiezoft να το φροντίσει.

Link to comment
Share on other sites

Crtας είμαι.Tώρα για κανά μήνα έχω μια lcd η οποία σε 2-3 μέρες θα φύγει.Μιλάω για ανάλυση 1024 με hdr off, 2aa, vsync off,trilinear filtering και τις λεπτομέρειες όχι όλες τέζα...Ε, στη δεύτερη πίστα που είχε εκρήξεις, καπνούς,κόσμο, ελικόπτερα και τα ρέστα, αντί για fps έφερνε πιο πολύ σε spf (seconds per frame) ένα πράμα.Το 20 max ελπίζω να σου λέει κάτι..Δεν είμαι καθόλου απαιτητικός σα χρήστης.Μπορεί να γουστάρω, αλλά δεν είμαι από αυτούς που αν δε τα έχουν όλα θα πουν πέτα το.Κάθε άλλο.Αλλά ήταν πραγματικά το πρώτο παιχνίδι που δοκίμασα και ήταν άπαιχτο σε αυτές τις ρυθμίσεις.Μιλάμε για φάση σε εκείνη την πίστα <<κάνω 3-4 δευτερόλεπτα να βρω το στόχο γιατί σέρνομαι>>.Και φυσικά μην ξεχνάς είμαι από τους τελευταίους με crt.Και όταν έχεις lcd δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε 1024.Είναι μερικά παιχνίδια που απλώς δείχνουν εμετικά.Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.

Δεν αποκλείεται να μπήκαμε ήδη στην εποχή που τα παιχνίδια γράφονται για να υποστηρίζουν μόνο sm3.Τόσο καιρό κυκλοφορεί πια.Δε μου κάνει εντύπωση.Δεύτερο κρατούμενο.

Εδώ και αρκετό καιρό όλες οι καινούριες κάρτες γραφικών έχουν sm3 και εδώ και κάποιο διάστημα υπάρχει και το 4.Νομίζω λοιπόν ότι την εποχή που βγήκε το παιχνίδι το sm2 ήταν δυο γενιές πίσω.Δε θεωρώ έγκλημα της ubi που δε φρόντισε τους έχοντες 5200.Όταν υπήρχε το sm3 σαν το νεότερο, έβγαινε κανείς να διαμαρτυρυθεί γιατί δεν έπαιζε σε κάρτα με 1.1;Τώρα γιατί να βγει.Και ξαναλέω, το εξετάζω κυρίως από τη σκοπιά της δυνατότητας να παίξει.Όταν μια 7600gt, που είναι στη βάση των υποστηριζόμενων καρτών, είναι αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον ισάξια με τη δυνατότερη sm2 κάρτα και αυτή η 7600gt παίζει οριακά, τι να πεις για τις υπόλοιπες sm2...Να τους πεις λαλάκες που δε σου έδωσαν τη δυνατότητα να δεις ένα ωραιότατο slideshow;

Ξέχασα να πω ότι το παραπάνω ήταν το τρίτο κρατούμενο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Bigi [15-12-2006 17:01]

Και φυσικά μην ξεχνάς είμαι από τους τελευταίους με crt.Και όταν έχεις lcd δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε 1024.Είναι μερικά παιχνίδια που απλώς δείχνουν εμετικά.Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.

Kαι γω απ τους τελευταιους με Crt και δεν βρισκω κανενα ιδιαιτερο λογο να παω σε Lcd αυτη τη στιγμη εκτος της μικροτερης ακτινιβολια

η CRT συνεχιζει να ειναι απο τις καλυτερες λυσεις για τα παιχνιδια και τις μεγαλες αναλυσεις

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια το σύστημα μου είναι αυτο , και το παιχνιδι μου ψιλοκολλαει και τα γραφικα δεν ειναι και τέλεια.

intel petium 4 3.40gb

RAM 1gb

nvidia gerorce 6600 256mb

intel D925XECV2

Tροφοδοτικο μαμισιο 350w

τι λετε , γιατι δεν τραβαει το παιχνιδι?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.