stratos1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Παιδες η ερωτηση μου ειναι ποσσοι απο εμας-εσας χρησιμοποιειται τα WinXP x64 σαν κυριο λειτουργικο στο PC σας..... και γιατι????????? ????? Αληθεια θα-εχει-ισως κυκλοφορησει και Ελληνικη Εκδοση x64????Οσοι εχοντες x64 λειτουργικο εχετε αντιμετωπισει προβληματα ??? και πια ειναι αυτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Νοέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 δέν έχω ακόμη. Περιμένω ένα σκληρό δίσκο, και θα τα βάλω. θα έχω dual boot το μηχάνημα, και βλέπουμε πως θα πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Δεν χρησιμοποιώ ΧΡ χ64... τώρα κάνω evaluation στα Vista x64. Απ' ότι ξέρω μόνο σε English & Japan γλώσσες έχουν κυκλοφορήσει.. Δεν ξέρω αν εξελληνίζεται η Αγγλική έκδοση με το Windows XP MUI (Multilanguage User Interfase)edit : Δεν υπάρχουν ελληνικά ουτε απο το Windows XP MUI. Εκτός από τα αγγλικά με το MUI μπορείς να έχεις αυτές τις γλώσσες στα ΧΡ x64: German, Japanese, French, Italian, Spanish, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Swedish Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Ο μονος λογος που δεν τα βαζω για μονιμα ειναι η καρτα τηλεορασης και ραδιοφωνου οπου δεν λειτουργει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.