stratos1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Παιδες η ερωτηση μου ειναι ποσσοι απο εμας-εσας χρησιμοποιειται τα WinXP x64 σαν κυριο λειτουργικο στο PC σας..... και γιατι????????? ????? Αληθεια θα-εχει-ισως κυκλοφορησει και Ελληνικη Εκδοση x64????Οσοι εχοντες x64 λειτουργικο εχετε αντιμετωπισει προβληματα ??? και πια ειναι αυτα???
Jonathan Νοέμβριος 13, 2006 #2 Νοέμβριος 13, 2006 δέν έχω ακόμη. Περιμένω ένα σκληρό δίσκο, και θα τα βάλω. θα έχω dual boot το μηχάνημα, και βλέπουμε πως θα πάει.
TifoziF1 Νοέμβριος 13, 2006 #3 Νοέμβριος 13, 2006 Δεν χρησιμοποιώ ΧΡ χ64... τώρα κάνω evaluation στα Vista x64. Απ' ότι ξέρω μόνο σε English & Japan γλώσσες έχουν κυκλοφορήσει.. Δεν ξέρω αν εξελληνίζεται η Αγγλική έκδοση με το Windows XP MUI (Multilanguage User Interfase)edit : Δεν υπάρχουν ελληνικά ουτε απο το Windows XP MUI. Εκτός από τα αγγλικά με το MUI μπορείς να έχεις αυτές τις γλώσσες στα ΧΡ x64: German, Japanese, French, Italian, Spanish, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Swedish
steve_m Νοέμβριος 13, 2006 #4 Νοέμβριος 13, 2006 Ο μονος λογος που δεν τα βαζω για μονιμα ειναι η καρτα τηλεορασης και ραδιοφωνου οπου δεν λειτουργει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.