jimmy156ts Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να τρεξω AVI αρχεια στον windows media player 11 h ποιο προγραμμα μου συστηνετε που να τρεχει avi αρχεια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αν έχεις μόνο media player αν του κάνεις διπλό κλικ θα αρχίσει να παίζει ή γενικότερα θα αρχίσει να παίζει με το πρόγραμμα που έχεις συσχετίσει εσύ ή το pc σου αυτόματα κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, τα avi.Αλλιώς αρχείο-->άνοιγμα/File-->Open.Για να ρωτάς όμως κάτι τέτοιο μάλλον κάποιο πρόβλημα παίζει γιατί είναι πιο δύσκολο να κάνεις registration και να postάρεις στο Λάμπη παρά να τρέξεις ένα avi.Μήπως δεν είναι avi και είναι κανά DivX/Xvid και δεν έχεις decoder ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Το avi αρχείο απο μόνο του δεν λέει τίποτα. Τα πάντα παίζουν avi αρχεία.Όπως λέει και ο απο πάνω....το θέμα μάλλον είναι στον codec που εχει χρησιμοποιηθεί για να φτιαχτεί το avi αρχείο σου.Ψάξε στο net για το k-lite codec pack για να ξενοιάζεις μια και καλή απο codecs:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy156ts Νοέμβριος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Γεια σαςτο εχω κατεβασει απο το limewire και λεει οτι ειναι avi αρχειο.οταν κανω διπλο κλικ στο αρχειο ανοιγει ο WMP 11 και μετα απο λιγο μου βγαζει ενα ταμπελακι που λεει΄ WMP cannot play the file the player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file. εχω κατεβασει το k-lite mega pack 1.60 alla δεν το τρεχουν τα vista rc1 pou εχω. αλλο κανενα pack που να συνεργαζεται με τα vista h na trexei γνωριζετε? EYXAΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Εχει τελειωσει το κατεβασμα αυτου του αρχειου ή ακομα κατεβαινει?Για να κανεις παντως preview σε ενα .avi που κατεβαινει θελεις BSplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Μπες: http://free-codecs.com/ και κατέβασε κάποιο codec pack.Από Players, ο καλύτερος που έχει περάσει από το χέρια μου είναι ο bsplayer pro.Πολύ ελαφρύς και αποκρίνεται άμεσα όταν πηγαίνεις από σκηνή σε σκηνή, ακόμα και σε μεγάλα αρχεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy156ts Νοέμβριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Γεια σας και παλι εχω κατεβασει τον bsplayer αλλα ενω ακουω την μουσικη δεν παιζει το video ειναι μουσικο βιντεο πως μπορω να το δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αυτο κατα πασα πιθανοτητα ειναι cοdec προβλημα εκτος και αν εχει προβλημα το αρχειο που εχεις κατεβασει!Τι codecs εχεις εγκαταστησει?Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απεγκαταστησεις οτι codec εχεις περασει μεχρι τωρα και να εγκαταστησεις μονο το k-lite codec pack! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.