Strategos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Ρε παιδια οι ανεμιστηρες του ψυγειου μου περνουν απο ρευμα τα slot fan4,fan5 αυτα πως μπορω να τα ρυθμισω στην dfi lanparty γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν δουλευουν στο τερμα και τα προγραμματα δεν βλεπουν αυτες τις θυρες εσεις τι κανατε?sry αμα το εκανα σε λαθος topic :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Δε ρυθμίζονται αυτοί οι ανεμιστήρες στην Ultra-D, μόνο οι CPU-NF4-Fan1...Πως καταλαβαίνεις οτι δεν γυρίζουν στο φούλ? Μήπως είναι αρκετά ενεργοβόροι για να τους έχεις συνδεδεμένους εκεί? Και τί ανεμιστήρες είναι ακριβώς?Αν θέλεις, πάρε έναν απλό fan controller είτε τπτ ανταπτοράκια από 4πιν σε 3πιν και βάλτους κατευθείαν στο τροφοδοτικό, και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Νοέμβριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 δεν θελω να το κανω ετσι δεν εχω και ελευθερα μολεξ το καταλαβαινω απο τον φωτισμο ειναι akasha 12ria led επειδει εχω τα ιδια και μπρος πισω ο φωτισμος δεν ειναι τοσο εντονος και αναλογα με το ρευμα πανε και οι στροφες λιγο φως= λιγες στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.