Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Υπάρχει κανένα προγραμματακι που να βαζουμε πολλες φωτογραφίες σε μια?. Σαν κολαζ δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Νοέμβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Photoshop, Paint Shop Pro και γενικά οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Νοέμβριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Έχω το photoshop cs gr αλλά δεν βρλισκω καμιά επιλογή τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αν αυτό που θες να τυπώσεις είναι Α4 με κολλάζ από διάφορες φωτογραφίες μέσα τότε με πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας (gimp, photoshop) ανοίγεις ένα νέο Α4 μεγέθους αρχείο και με αντιγραφή επικόλληση βάζεις τις φωτογραφίες σου ως layer τα οποία κάνει scale όσο χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Βασικα σε κανενα προγραμμα δε θα βρεις τετοια επιλογη!Θα ανοιξεις ενα καινοριο αρχειο και μετα θα κανεις drag & drop τις φωτογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Νοέμβριος 12, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 09:33] Βασικα σε κανενα προγραμμα δε θα βρεις τετοια επιλογη!Θα ανοιξεις ενα καινοριο αρχειο και μετα θα κανεις drag & drop τις φωτογραφιες! .....και ανοίγει ή η μια ή η άλλη, δεν πάνε δίπλα δίπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Νοέμβριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Ένας τρόπος να το κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια καινούρια κενή εικόνα με μεγαλες διαστάσεις (τέτοιες ώστε να χωρέσει τις φωτογραφίες που θέλεις). Μετά ανοίγεις μία μία τις φωτογραφίες που θέλεις και τις κάνεις ολόκληρες copy-paste σαν καινούρια layer στην κενή εικόνα. Τις φτιάχνεις όπως θέλεις και στο τέλος μπορείς αν θέλεις να κάνεις και ένα merge όλα τα layers. Σίγουρα δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το κάνεις αλλα οι γνώσεις μου σε επεξεργασία εικόνας φτάνουν μέχρι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Πρέπει το μέγεθος σε pixel του «καμβά» να είναι μεγαλύτερο από αυτό των φωτογραφιών που θέλεις να συνδυάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 12, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Όχι αναγκαστικά. Εγώ σε gimp κάνω επικόλληση, θέτω τις φωτογραφίες ως νέα layers κάνω scale layer και έτσι εκτυπώνω σε 1 Α4 σελίδα 4 10Χ15 φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer κάνω scale layer Το ίδιο πράγμα κανείς απλά το κάνει το πρόγραμμα για εσέναΕγώ ανάφερα τον μπακαλίστικο τρόπο για να γίνω κατανοητός επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κανείς κολαζ και στο paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Βασικα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις και δε θελεις να μπλέξεις με το photoshop κανε το στο word! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 12, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Βασικα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις και δε θελεις να μπλέξεις με το photoshop κανε το στο word! Πώς γίνεται στο Word, γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 12, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Drag & drop!Εγω παντως το εχω κανει στο παρελθον!Οχι ο καλυτερος τροπος αλλα γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Νοέμβριος 13, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Τελικά το κατάφερα με το photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.