Jump to content

TV TFT LCD κάπου στα 1500-2000 ευρώ...

LL_NEO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσανατολίζομαι σε αγορά τηλεόρασης. Βάση του κόστους φαντάζομαι ότι είμαι στις 32 με 40 ίντσες. Τι προτείνετε;

Δεδομένου ότι οι τιμές στο UK είναι κάπως χαμηλότερος απο ότι στην Ελλάδα μπορείτε να παίξετε φαντάζομαι λίγο προς τα πάνω...

Samsung 71R

μακραν η καλυτερη LCD απο θεμα πανελ.

πηρα την 32αρα στα 1100 περιπου, οποτε εσυ εισαι για 40+!

εγω παντως που πηγα εχτες πλαισιο να παρω εναdvi καλωδιο ερηξα μια ματια σε lcd tv και εμεινα εκπληκτος οταν διαπιστωσα οτι την καλητερη εικονα την ειχε μια αγνωσης σε εμενα μαρκας τηλεοραση kai den thn exei kan sto σιτε!!!(γιατι???) κατι σε han.....νομιζω ηταν...2η ερχοταν μια viewsonic... η samsung δε μου αρεσε καθολου πολυ πιξελαρισμα ειχε και λες και δουλεβε σε 16βιτ χρωματα...γιατι ρε γαμωτο....και εχω σε πολυ μεγαλη υποληψη την ενλογω εταιια....

@LL_NEO ετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι δε λες τιποτα!!! monica forever!!!

Βασικα βγαινουν καινουργιες τεχνολογιες....

100hz..,BFI ,wcg ccfl,led backlighting(τα δυο πρωτα αφορουν ghosting και γενικα καλυτερη αποδοση γρηγορων σκηνων-θολουρα,πιξελιασμα-τα δυο τελευταια αποδσοη χρωματων.)

.....Οποτε αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα ή "επενδυεις" σε μια απο αυτες ή παιρνεις μια αποδεκτα καλη μεγαλη οθονη(37"-40"-42")!

Δες την Samsung απο κοντα και θα τις ξεχασεις τις αλλες!

Το μονο που σκεφτομαι ομως ειναι οτι σε τοσες inches μπορεις να παρεις HD TV (οχι HD ready). Για ψαξτο λιγο... δε θυμαμαι καλα, γιατι εγω εψαχνα για 32αρα (1200 max εδινα)

kαι η 32αρα LER71B ειναι με wcg-ccfl???

Νομιζα μονο η σειρα "V" της σονυ...!

(παλι στις 32 αναφερομαι -σονυ 32V2000)

Αρχική απάντηση από SlotKiller

δε ξερω man τι εχει η R71/2

αλλα ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει απο LCD

Η διαφορά είναι στο κάτω μέρος της 71 κατι σαν μπλέ χρώμα, 72 ασημένιο.

Επειδή δουλεύω σε μεγαλο μαγαζί με ηλεκτρικά και τις εχω δει σχεδον όλες η μόνη που αξίζει είναι η Philips 32pf 9631d.

Αρχική απάντηση από ΝTG

kαι η 32αρα LER71B ειναι με wcg-ccfl???

Νομιζα μονο η σειρα "V" της σονυ...!

(παλι στις 32 αναφερομαι -σονυ 32V2000)

Όντως αυτός ο επεξεργαστης είναι μονο για τη σειρά V της Sony.

Σειρά s και u της Sony απαράδεκτες, χιλιες φορες Samsung Lg.

ποιο πανω προτεινες το 9631 της philips...

Για το λιιιιγο μικροτερο μοντελο 7331 τι λες?

(μιας και εισαι σε μαγαζι)

Γιαννακη, με απογοητευεις...

Θα παρεις οθονη που να μην ειναι ΗD?

Εδω εισαι...

Amoi Advent 37" LC37AF1E.

Και φυσικα αν μπορεις να την βρεις...

Sharp LC-37 XD1E

;)

Αρχική απάντηση από ΝTG

ποιο πανω προτεινες το 9631 της philips...

Για το λιιιιγο μικροτερο μοντελο 7331 τι λες?

(μιας και εισαι σε μαγαζι)

Η σειρά για μένα είναι 1) 9631D 2)Sony V2000 Απο εκεί και πέρα η 7331 έχει πιο φυσικά χρώματα απο την s2010 και την R71-72-75.Αν οταν κοιτάξεις η εικόνα δείχνει πρόσωπα ανθρώπων θα καταλάβεις τη λέω.

Λες για full HD Στράτο ε; Ρε γμτ στις 40 ίντσες είναι 30% κόστος... (Απο 1000 σε 1500 λίρες)

+1 στην AMOI παίζει εξαιρετικά ακόμα και για monitor και στα λεφτά που διαθέτεις (είδα την 37αρα στην έκθεση και έπαθα) :)

ότι και να διαλέξεις να το δεις από κοντά και αν γίνεται με την πηγή που θα χρησιμοποιήσεις... γιατί καλό το full HD αλλά θέλει και αντίστοιχο τάισμα ;)

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 15:06]

Λες για full HD Στράτο ε; Ρε γμτ στις 40 ίντσες είναι 30% κόστος... (Απο 1000 σε 1500 λίρες)

Ναι.Γιατι σημερα δεν υπαρχει πολυ υλικο,αλλα σε 5-6 μηνες που θα πηξει η αγορα, εσυ θα τραβας τα ... που δεν το ειχες κανει. Και μεταξυ μας, εγω θα προτιμουσα μια 37ρα HD παρα μια 40ρα HD ready...(ποτε δεν καταλαβα το νοημα του HD ready...);)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.