Ilias83 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 Η ερώτηση είναι πόσο μακρύ μπορεί να είναι το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη (το απλό).Έχω έναν προτζέκτορα που θέλω να εγκαταστήσω μόνιμα κάπου και θέλω να περάσω καλώδιο μέσα από τον τοίχο...Θα έχω πρόβλημα λόγω της απόστασης; Υπάρχουν απώλειες;Και αν ναι τι μπορώ να κάνω για να βρω λύση σε κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 αναλυση προβολεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 To S-Video πάει άνετα 6 μέτρα. Γι παραπάνω (που μάλλον χρειάζεσαι) δεν ξέρω. Για κανε λίγο googling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από spc αναλυση προβολεα;Ο προβολέας είναι αυτός.Ανάλυση 854 x 480Αρχική απάντηση από tifozif1 To S-Video πάει άνετα 6 μέτρα. Γι παραπάνω (που μάλλον χρειάζεσαι) δεν ξέρω. Για κανε λίγο googling. Βασικά σκεφτόμουνα μήπως μπορώ με το D-Sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Απώλειες υπάρχουν αλλά εξαρτάται από το καλώδιο Επειδή έχω δει όμως παρόμοιες εγκαταστάσεις με καλώδιο d-sub σε αίθουσες (λογικά θα ξεπερνούσε τα 6 μετρά) όπως αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, γίνεται απλά θα πρέπει να το συζητήσεις από το μαγαζί που θα αγοράσεις το καλώδιο αυτοί 100% θα πρέπει να ξερόυν μέχρι ποσά μετρά είναι αποδοτικό (αν δε ξερόυν μη το αγοράσεις από αυτούς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Νοέμβριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Το 100% είναι τελείως υποκειμενικό. Μακάρι να πέσεις σε πωλητή που να ξέρει, είναι είδος υπό εξαφάνιση δυστυχώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Ε αν δε ξέρει δυστυχώς δε κάνει για τη δουλειά που θες και πας στον επόμενο που ξέρει. Όταν αγοράζει αυτός χοντρικά καλώδιο σε τέτοιες αποστάσεις και όχι ένα καλωδιάκι προέκτασης 1,5 μέτρο τότε θα πρέπει να ξέρει για τί εφαρμογές προορίζεται. Εννοείται ότι αν δε ξέρει ο πώλησης θα προσπαθήσουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον υπεύθυνο. (δε μιλάω για καταστήματα πληροφορικής μονό αλλά και για καταστήματα ηλεκτρονικών που λειτουργούν συχνά με αυτό το τρόπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 13, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Παδιά μιλάω για καλώδιο 9-10 μέτρων περίπου...Θα σκάψω τον τοίχο και θα το περάσω εσωτερικά, οπότε θα ξέρω ακριβώς με το εκατοστό πόσο ακριβώς καλώδιο θα χρειαστώ όταν πάω να το αγοράσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 Παδιά μιλάω για καλώδιο 9-10 μέτρων περίπου...Θα σκάψω τον τοίχο και θα το περάσω εσωτερικά, οπότε θα ξέρω ακριβώς με το εκατοστό πόσο ακριβώς καλώδιο θα χρειαστώ όταν πάω να το αγοράσω... Από προσωπική πείρα, τουλάχιστον μέχρι και 15m καλώδιο VGA και τουλάχιστον με ανάλυση 1024*768 δεν έχεις κανένα πρόβλημα απωλειών (με καλώδιο της προκοπής βέβαια - όχι ακριβό - μιλάμε για 15-20 ).Εννοείται ότι θα προτιμήσεις σύνδεση VGA από VIDEO, S-VIDEO (τα οποία σημειωτέον επίσης δεν έχουν πρόβλημα σε αυτά τα μήκη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 13, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spcΕννοείται ότι θα προτιμήσεις σύνδεση VGA από VIDEO, S-VIDEO (τα οποία σημειωτέον επίσης δεν έχουν πρόβλημα σε αυτά τα μήκη). Εννοείται οτι θα προτιμήσω VGA και αυτό ήταν που με έκαιγε, αλλά μιας και θα σκάψω που θα σκάψω, θα περάσω και τα υπόλοιπα να υπάρχουν μήπως και τα χρειαστώ ποτέ...(Το δωμάτιο κεραμιδαριό θα κάω γιατί έχω να περάσω και καλώδια ήχου για τα 5.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.