Jump to content

ForceWare Version: 93.71

Arxagelos

Recommended Posts

ναι μικρο το κακο αλλα δεν μου αρεσει να φορτώνω και δευτερο προγραμμα στην μνημη για να εχω κλοκαρισμένη την κάρτα!!! :D σπατάλη πόρων!!! :hehe:

Έχετε δει διαφορά..? οι καινούργιοι drivers είναι πιο αργοί από τους 91.47 στην 7950gx2 μου, οπότε γύρισα στους παλιούς... απ'ότι είδα στο net και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα...

κανείς άλλος...?

εγω τους δοκίμασα στο δικο μου συστημα και σε ενα φιλο μου με 6800GS και βάζοντας το coolbits του έβγαζε και αυτου 2.4GHz στις μνήμες και αμα πηγενες να κλοκάρεις κολλούσε:hehe:

93.71 και εδώ. Με το rivatuner απότι φαίνεται δουλεύει το κλοκάρισμα, αλλά, μου έτυχε να κάνω ένα μεγάλο OC και έγινε κάτι παράξενο. όταν έμπαινα στο game, στην αρχή έμπαινε κανονικά σε PERFORMANCE MODE η κάρτα και ανέβαζε τις συχνότητες. Μετά απο 2 λεπτά περίπου έπεφτε στις συχνότητες που είχε στο Desktop Windows. οπότε το game σερνότανε. Έβαλα ξανά DEFAULT ρυθμίσεις, και έκανα REBOOT και όλα ΟΚ τώρα.

Σε ολους οι 93.71 βγαζει την μνημη στην διπλασια ποσοτητα χρονισμου.Σε εμενα ειναι 700mhz και λεει 1.4ghz.

και μενα διπλασιασμενο δειχνει το χρονισμο..

αντι για 430/1200 default λεει 430/2400

και κανοντας detect optimal frequencies βγαζει αυτο και κολαει το pc μολις πατησω apply..

post-3150-1416072890,1421_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.