fazeriozos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 Παιδια καλησπερα λογω οτι η παλια μου 19αρα παρεδωσε πνευμα υστερα απο 4 και κατι χρονια ,αναγκαστικα ψαχνω για οθονη. Ενδιαφερομαι για το μοντελο της Viewsonic VG 2230 wm. Την ειδα να παιζει σε γνωστο μου και ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα... Σε τιμη το βρισκω γυρω στα 500 ευροπουλα. Το περιεργο ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα τεστ απο καποιο γνωστο site και ανησυχω μηπως και κανω λαθος επιλογη. Οποιος εχει την καλοσυνη και γνωριζει κατι ας με βοηθησει.
fazeriozos Νοέμβριος 14, 2006 Author #2 Νοέμβριος 14, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888
spc Νοέμβριος 14, 2006 #3 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από fazeriozos http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888 Πράγματι πολύ ενδιαφέρον review.... Αφού την είδες και εντυπωσιάστηκες, τί να το κάνεις το review; Τα μάτια σου είναι ο καλύτερος κριτής.
GoriLLakoS Νοέμβριος 14, 2006 #4 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από fazeriozos http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888 Ημουν 100% σιγουρος οτι θα εδινες λινκ απο το πλαισιο....
fazeriozos Νοέμβριος 14, 2006 Author #5 Νοέμβριος 14, 2006 Ο λογος που εδωσα link απο Πλαισιο φιλε Gorillako ειναι οτι την συγκεκριμενη οθονη την ειχα δει μονο στο Greek-shop.de στα 469 μολις ,αλλα οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενως τα ματια μας ειναι ο πιο αντικειμενικος κριτης.Συνεπως αφου την εχει μονο το Πλαισιο στην Ελλαδα τι να κανω να μην ρωτησω?ΔΕΝ εχω προλαβει να παω σε καταστημα τους να την δω ακομα,review στο Internet ΔΕΝ εχω βρει-μηπως μπορεις να βοηθησεις εσυ?-οποτε σκεφτηκα οτι ισως καποιο παιδι να γνωριζε κατι παραπανω...Εξαλλου ειναι γεγονος οτι επειδη αγορασα απο το Πλαισιο μια Χ1900ΧΤΧ σε τιμη προσφορας,παντα ειχα τον νου μου για τυχον αλλες προσφορες κοιτωντας συνεχως την ιστοσελιδα τους.Δεν καταλαβαινω το υφακι σου καθολου.΄Η επειδη δουλευεις στα Multirama θεωρεις οτι οποιος αναφερεται σε αλλες εταιρειες ειναι εκ του πονηρου?Στην τελικη εαν η εταιρεια που δουλευεις βγαλει μια καλη προσφορα δεν θα βγεις να ενημερωσεις τα υπολοιπα παιδια στο forum?
tolis861416003225 Νοέμβριος 14, 2006 #6 Νοέμβριος 14, 2006 ε και τι πειραζει ενδικτικο ειναι δεν του ειπε παρτο απο εκει...οτι κανει διαφημιση κανει αλλα απο καπου δεν επρεπε να βαλει ενα λινκ να δουμε για το τι μιλαμε?
GoriLLakoS Νοέμβριος 14, 2006 #7 Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από fazeriozos Ο λογος που εδωσα link απο Πλαισιο φιλε Gorillako ειναι οτι την συγκεκριμενη οθονη την ειχα δει μονο στο Greek-shop.de στα 469 μολις ,αλλα οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενως τα ματια μας ειναι ο πιο αντικειμενικος κριτης. Συνεπως αφου την εχει μονο το Πλαισιο στην Ελλαδα τι να κανω να μην ρωτησω? ΔΕΝ εχω προλαβει να παω σε καταστημα τους να την δω ακομα,review στο Internet ΔΕΝ εχω βρει-μηπως μπορεις να βοηθησεις εσυ?-οποτε σκεφτηκα οτι ισως καποιο παιδι να γνωριζε κατι παραπανω... Εξαλλου ειναι γεγονος οτι επειδη αγορασα απο το Πλαισιο μια Χ1900ΧΤΧ σε τιμη προσφορας,παντα ειχα τον νου μου για τυχον αλλες προσφορες κοιτωντας συνεχως την ιστοσελιδα τους. Δεν καταλαβαινω το υφακι σου καθολου. ΄Η επειδη δουλευεις στα Multirama θεωρεις οτι οποιος αναφερεται σε αλλες εταιρειες ειναι εκ του πονηρου? Στην τελικη εαν η εταιρεια που δουλευεις βγαλει μια καλη προσφορα δεν θα βγεις να ενημερωσεις τα υπολοιπα παιδια στο forum? Oχο οχι...προς θεου...δεν ειπα οτι κανεις διαφημηση.. ουτε με ενοχλησε το λινκ που εδωσες.. απλα μου εχει κανει εντυπωση που σχεδον τα περισσοτερα θεματα που κανεις-απαντας εχουν να κανουν με το πλαισιο... Το υφος μου δεν εχει κατι.....εσυ το παρεξηγησες... Ξερεις και που δουλευω βλεπω..
fazeriozos Νοέμβριος 14, 2006 Author #8 Νοέμβριος 14, 2006 Οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερουν που δουλευεις ,οπως το εχεις αναφερει και εσυ πολλακις σε προηγουμενα Posts. Δεν εχω επισης καμια διαθεση να ανοιξω εναν ανουσιο διαλογο. Απλα επειδη αναφερθηκες οτι τα περισσοτερα μου post εχουν θεμα το Πλαισιο,να σου υπενθυμισω οτι ειχαν σχεδον παντα σαν θεμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ απο Πλαισιο. Με αυτη την κινηση,οντας ευνοημενος και εγω (βλεπε Χ1900ΧΤΧ με 299),θεωρησα οτι βοηθησα αρκετο κοσμο απο το φορουμ να κανει καλες αγορες. Οποιος θελει ας βγει να με διαψευσει. Θυμισε μου φιλε,εσυ εχεις κανει κατι παρομοιο?
GoriLLakoS Νοέμβριος 14, 2006 #9 Νοέμβριος 14, 2006 Δεν χρειαζεται να κανω κατι παρομοιο για να βοηθησω τον κοσμο...εχω βοηθησει πολυ παραπανω απο εσενα με τον τροπο μου..ειμαι χαρουμενος γιάυτο ,και δεν χρειαζεται να το λεω απο δω και απο κει...και να ζητω να με διαψευσουν..Μερικες αο τις απαντησεις σου δεν εχουν απλα τις προσφορες του πλαισιου...αλλα και την τιμη νεων προιοντων ,ακομα και κωδικους συστηματος(πρωτοτυπο)!Απο την αλλη εισαι καινουριος εδω και δεν εχεις προλαβει τις επικες μαχες ,ωστε να ηξερες οτι οποιος δουλευει σε καταστημα πληροφορικης και ποσταρει προσφορες...''θεωρειται'' διαφημηση......bye bye from me...:hi:
spc Νοέμβριος 14, 2006 #10 Νοέμβριος 14, 2006 Τσέκαρε πάντως και την VX2235wm η οποία ανήκει στην μεγαλύτερη σειρά, φαίνεται πιο νέο μοντέλο και είναι και φθηνότερη (~470 ).
fazeriozos Νοέμβριος 14, 2006 Author #11 Νοέμβριος 14, 2006 Φιλε μου μου δεν ειχα δει καθολου την 2235..Απλα εχωντας δει την 2230 σε φιλο μου,ο οποιος ομως εχει σχετικα αδυναμο μηχανημα-διοτι δεν χρειαζεται κατι ισχυρο λογω της φυσης της εργασιας του- σε αντιθεση με την δικια μου συνθεση που εχω εγω και ειναι αρκετα ισχυροτερη,φοβαμαι για την ταχυτατα αποκρισης...Κοιτωντας τωρα την 2235 ωφειλω να παραδεχθω οτι τα εχω μπλεξει διοτι δεν καταλαβαινω την διαφορα εχει με την 2230(700/280/5 ms και οι δυο αντιστοιχα)...?????
Helly Νοέμβριος 14, 2006 #12 Νοέμβριος 14, 2006 TN panel και 500 συγνωμη αλλα δε θα παρω.Εκτος αν εφτιαξε γωνιες θεασης...Του Αγ Π#$# ανημερα λεμε τωρα
mortisboy Νοέμβριος 15, 2006 #13 Νοέμβριος 15, 2006 ...παιδες ξεκοληστε λιγο με τις γωνιες θεασης, εχουν βελτιωθει παρα πολυ στα καινουρια ΤΝ.. ...και γω θα σου ελεγα να δεις για την 2235 ειναι πολυ αξιολογη οθονη
Skia11 Νοέμβριος 22, 2006 #14 Νοέμβριος 22, 2006 Καλημέρα, για να βοηθήσω λίγο διαβάστε το review μου για την 2235wm που απέκτησα πρόσφατα, και αν έχετε άλλες απορίες πείτε μου. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165996
Geotzourmi Νοέμβριος 26, 2006 #15 Νοέμβριος 26, 2006 Eμένα η μοναδική διαφορά τους μου κάνει στο ότι η 2235 δεν έχει ηχεία!.Εdit : τελικά έχει ηχεία....Απλά και καλά η 2235 είναι για πιο επαγγελματικές καταστάσεις και γραφικά...
PGM Δεκέμβριος 13, 2006 #17 Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman [Σήμερα, στις 12:10] 'Εχω μια για πούλημα και γιατι δεν την βαζεις αγγελια ? ή ακομα καλυτερα γιατι δεν εστειλες πμ στο παλικαρι ? Επρεπε να το ποσταρεις ??? .........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.