redgiwrgos Ιούνιος 9, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 To ξέρω...αλλά έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Ιούνιος 9, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Δε ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Μιλάμε για 50db απώλειες.Τι απόσταση από τον οτε είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούνιος 9, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 4km περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Ιούνιος 10, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 What tha?? Πολύ μακριά είσαι!!Σόρρυ που στο λέω αλλά λίγες οι ελπίδες σου για βελτίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούνιος 10, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 I know!Και οι π@π@ρες αντί να βάλουν κανένα dslam πιο κοντά(δεν είμαι και σε κανένα ερημονήσι!) κάθονται και "αναβαθμίζουν" τις ταχύτητες!ΕDIT: Πώς γίνεται όμως με τέτοια γραμμή να έχω σχετικά καλο up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούνιος 13, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Tον ΟΤΕ μου μέσα!Αποσυνδέθηκε και δε λέει να μπει!Πάλι καλά που έχω και γείτονες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.