mariosalice Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 Με τα Windows XP και τα Vista στα 64-bit, θα έχουμε αύξηση της ταχύτητας εκτέλεσης των παιχνιδιών που έχουν 64-bit κώδικα.Ποιά όμως είναι αυτά τα παιχνίδια?64-bit παιχνίδια συμβατά με Windows XP 64 και Vista 64. Command & Conquer Tiberian Sun Dark Age of Camelot (Darkness Rising Client) v1.84 Far Cry FEAR FEAR Combat Final Fantasy XI Guild Wars Half-Life 2 (Η Steam φορτώνει την 64bit έκδοση του HL2 σε x64) Indiana Jones and the Emperor's Tomb v1.01 Lego Star Wars Lego Star Wars ΙΙ Nexus: The Kingdom of the Winds Rogue Trooper[/list=1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Το FarCry έχει και σημαντικές διαφορές από τα 32 στα 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Μερικα ακομα..http://fathersergio.wordpress.com/2006/01/21/the-64-bit-games-list/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Νοέμβριος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 64bit to Farcry??? τελικα αυτο το παιχνίδι ήταν πολύ μπροστα απο την εποχή του!!! Μπραβο σε αυτους που φτιαξανε παιχνιδι με @@ και δεν αρκεστικανε μόνο στο promotion(doom3) στα γραφικα κτλ κτλ. All time clasic θα γινει και έρχεται και το Crysis!!! Αρε τι έχει να γίνει...... όλη η βιομηχανια των ηλεκτρονικων υπολογιστών θα περασει τρελή κρίση....κάτι ξερανε αυτοι και το ονομασανε έτσι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Αν δεις το Far Cry σε 64bit θα χαζέψεις... Έχουν βάλει τεράστιο LOD, πολύ περισσότερη βλάστηση, περισσότερα ζώα-έντομα-οργανισμούς, καλύτερα textures παντού, είναι υπέροχο. Τώρα που έχω 2ο δίσκο ψήνομαι να βάλω τα 64bit μόνο και μόνο για αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Νοέμβριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 υπάρχει patch για να το τρέξεις στα 64? ή βάζεις τα windows64-Install kai play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Την τελευταία φορά που κοίταξα, θέλει οπωσδήποτε τα 64 και το patch για τα 64. Βρήκα κάτι tweaks αλλά και πάλι, δε συγκρίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Και το Chronicles of Riddick τρεχει στα 64...αλλα δεν ξερω αν ειναι 64μπιτο το παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Επίσης και το Riddick (Το αναφέρει και ο Reaper)που δεν αναγνωρίστηκε όσο του άξιζε είναι 64bit χωρις patch.Φτιαγμένο για 64... edit:Ταυτόχρονα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 To Riddick είναι από τα καλύτερα FPS ever imho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Νοέμβριος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 παιχνιδάρα τρελή το Riddick!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Το Riddick ηταν θεικο...πιστευω ισως το καλυτερο απο την μεγαλη τετραδα του 2004(HL2, Doom3, Far Cry and CoR).....απο τα λιγα fps που εχουν ενδιαφερουσα πλοκη και υποθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Νοέμβριος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Riddick ftw!Εκτός απο όλα τα παραπάνω,προσθέτω και τον ήχο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Νοέμβριος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 18:06] Αν δεις το Far Cry σε 64bit θα χαζέψεις... Έχουν βάλει τεράστιο LOD, πολύ περισσότερη βλάστηση, περισσότερα ζώα-έντομα-οργανισμούς, καλύτερα textures παντού, είναι υπέροχο. Τώρα που έχω 2ο δίσκο ψήνομαι να βάλω τα 64bit μόνο και μόνο για αυτό... Έχεις παίξει FarCry σε 64bit??? Ρωτάω γιατί είμαι αρρωστάκι του FC και μ ενδιαφέρει ιδιαίτερα.Να φανταστείς παίζω online καθημερινά επί ένα χρόνο και μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ με άλλο παιχνίδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 12, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Είμαι εδώ και μια βδομάδα με τα Windows XP Pro x64.Τα έβαλα δοκιμαστικά μέχρι να έρθουν τα Χ64 Vista, ώστε να έχω μια ιδέα από τα 64μπιτα παιχνίδια και τα προγράμματα.Η αίσθηση είναι άλλο πράγμα.Είναι σαν να αγόρασα καινούργιο υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 12, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Ε τα παραλες λιγο, ελα δες και τα δικα μου που τα εχω κανενα χρονο και θα αλλαξεις γνωμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 12, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Kαιρος να κανω μια χαζη ερωτηση:Με ενα παιχνιδι που εχει το πατς για 64μπιτ θα εχουμε δηλαδης καλυτερη ποιοτητα γραφικων με την ιδια ταχυτητα και την ιδια καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Νοέμβριος 12, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 από τι έχω καταλάβει σε windows 64bit μερικά games έχουνε διαφορές. ίσως καλύτερες επιδόσεις. ίσως καλύτερη υλοποίηση γραφικών κτλ αλλά ίσως και τίποτα, ή ακόμη και χειρότερα μπορεί να είναι. Δέ ξέρω δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θα βάλς άλλο 1 σκλερό στο μηχάνημα να το κάνω Dual-Boot να δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 12, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αυτό έκανα.Τα έβαλα σε ένα παλιό σκληρό που είχα.Ο σκληρός αυτός δεν πιάνει με τίποτα την ταχύτητα του Raid-0, όπου έχω τα Χ32 Windows XP, αλλά το Half Life 2 πετάει. Θα δοκιμάσω και το battlefield.@ SlotKillerΤο μηχάνημα που έχεις είναι περίπου ίδιο με το δικό μου.Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Εμένα πάει σφαίρα, ότι και να κάνω.Μήπως έχεις παραφορτώσει τη registry με απίστευτα buggy προγράμματα?Έχω το Avast για ιούς. Εσύ ποιό έχεις στα 64 bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 12, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Το μηχανημα δεν ειναι ακριβως της υπογραφης Πρεπει καποια στιγμη να κανω ενα update. Opteron 165 στα 2800 με 2gb μνημη ειναι και παλι σερνονται.. απλα θελει φορματ και βαριεμαι ελεινα. AV το nod32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.