Jump to content

Αγορα οθονης ή οχι?

Strategos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aggelopas

Θα ελεγα να ξεκολλαμε με τις 0 pixel παρωπιδες παντως.

QFT.

Αρχική απάντηση από aggelopas

Θα ελεγα να ξεκολλαμε με τις 0 pixel παρωπιδες παντως.

O Καθένας θέτει τις απαιτήσεις του, άλλους τους ενοχλεί και άλλους όχι, οπότε πρέπει να του προτίνεις ανάλογα τις επιθυμίες του.Προσωπικά πάντως δε με ενοχλούνε, αρκεί να μη γίνουνε πολλά! :p

Ναι δεν λεω να μην ενοχλουνε τον καθενα,αλλα οτι δεν ειναι και πολυ πιθανο να εχει καμμενα Pixel ωστε να αποκλειονται αλλες μαρκες.Ισως αξιζει το ''ρισκο''.;)

Πρέπει να δεις και να αποφασίσεις αν θέλεις τέλεια χρώμματα σχεδόν όπως μια crt ή ταχύτητα σε ms για να μην έχεις ghosting.Οι φθηνές οθόνες εχουν TN panel το οποίο ειναι γρήγορο αλλά δεν έχει καλά χρώματα.Η δικία μου είναι PVA panel και τα χρώματα είναι τέλεια

ειμαι αναμεσα σε belinea 20" wide που εχει 0 Pixel εγγυηση και philips 200WP7ES 20" wide αλλα δεν εχει 0 pixel εγγυηση τι λετε?

σοβαρα? εχετε κανα λινκ να μου προτινετε κανα γνωστο μερος να την παρω με αντικαταβολη? στην αναγκη Pm me

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.