Jump to content

Αγορα οθονης ή οχι?

Strategos

Recommended Posts

Μιας και αρχισα να ασχολουμε πολυ με το word τελευτεα αρχισαν να με ποναν τα ματια μου με την CRT Dell 6 χρόνων που εχω και σκεφτομε αν αξιζει αυτι την στιγμη να παρω tft ή οχι. Δεν ξερω ακομα αν αξιζει wide ή οχι, ουτε ποσες ιντσες να παρω 19 ή 20 . Και παντα ο καλος καταναλοτής σκέφτεται μηπως να περιμένει κανα μηνα ή και περισσοτερο για κατι καλυτερο. Μιας και ειμαι τωρα με 1024χ768 αναλυση θα ηθελα να παω σε κατι καλυτερο :p

και για games και για exploring περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας να εχετε υποψιν οτι έχω τρελό κόλλημα με τα stucked-dead pixels μιας και ειμαι πάσχων απο το psp :TD: .

Τι λετε αξιζει μπω στην διαδικασία αυτη την στιγμή?

και γιατι να μην παρεις τωρα? αμα περιμενουμε παντα να βγει κατι καλυτερο ακομα με το p2 θα ημασταν. εγω θα ελεγα 20αρα wide καλυτερα αλλα ποσα διαθετεις?

Αρχική απάντηση από Strategos

20" +0pixel=δεν παιζει

παιζει σε μια asus...

αυτη εδω...(δεν ξερω για ελλαδα βεβαια ...απλα το λινκ εχω διαβασει...)

Πολλες συνδεσεις...,pva,glossy (θα ηθελα glossy),και 0 πιξελ ειναι πολυ καλος συνδιασμος...(αλλα οχι για πανω απο 500€)

Oθονες (ανευ 0 πιξελ) ωραιες ειναι η viewsonic VX2025 και philips 200wp7es..κατω απο 500€ αμφοτερες(!!!?? ωραια λεξη εεε?)

Θα μπορούσες να αγοράσεις και μια 19" με zero-pixel εγγύηση στα 230 . Ούτως ή άλλως θα δεις τεράστια διαφορά σε σχέση με την οθόνη σου. Σε 2 χρονάκια που θα έχουν πέσει οι Widescreen και θα έχουν και zero-pixel εγγύηση, αγοράζεις. Τα ίδια λεφτά θα ξοδέψεις :)

εγω εχω την philips 200wp7.. ειναι πολυ καλη,ξεκουραστη οθονη και δεν ειδα κανενα καμενο πιξελ. κοιτα μεχρι 500-550 ειναι καλα για 20αρα αν πας. απο εκει και περα παιζεις σε αλλη κατηγορια,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου. το wide παντως ειναι κορυφη,βολευει παρα πολυ.

παιζει και wide 19" με 0 pixels απλα παιζουν περιερχες αναλυσης βεβαια με τα μοτορια που εχουμε και εν εποχη hd ισως να πρεπει να παω σε 1600χ1200 και 20" δυστυχως με 19" παμε σε 1280χ800 με wide 19" παμε 1440χ..... . Ενω στα λεφτα της μια lg 20ra wide θα με ικανοποιουσε για ψυχολογικους λογους δεν θελω να ρισκαρω για τα pixel

19ρα wide θα ειναι πολυ μικρη ε? αναλυσης μουφα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.