xrispunky Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 καλησπέρα σε ολους.. Πρόβλημα με το zone alarm αντιμετωπίζω με το που το έβαλα.Εγκατέστησα το zone alarm το τελευταίο που βρήκα, κ αρχίσαν όλα. Με το που ανοίγω το pc κολλαει 'οταν φορτώνει τις προσωπικές ρυθμίσεις. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω αλλά βγάζει σφάλμα κ κλείνει.Δοκίμασα κάποιες λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά τίποτα.Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω κ με ασφαλή λειτουργεία αλλά μάταιο. Βγάζει το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Μόνο σε κατάσταση λειτουργείας με τις ρυθμίσεις που δούλευαν τελευταία μπαίνω στα win κ δουλεύω αλλά όλα αργούν πολύ.....Δε ξέρω πραγματικά τι να κάνω για να απαλλαγώ απο αυτή τη μα.......όποιος μπορει να βοηθήσει θα ειμαι ευγνόμων!!!!!!!
pigassos19 Νοέμβριος 10, 2006 #2 Νοέμβριος 10, 2006 Μπες στα windows πατα run -->msconfig και στο τελευταιο παραθυρακι δεξια βρες το zone alarm και ξεκλικαρε το.Κανε μετα επανεκκινηση και μετα λογικα θα μπορεσεις να το απεγκαταστησεις χωρις προβλημα!
xrispunky Νοέμβριος 10, 2006 Author #3 Νοέμβριος 10, 2006 Τοσο απλό?? Θα το δοκιμάσω πάντως τ απόγευμα κ θα ενημερώσω.....thanx
xrispunky Νοέμβριος 10, 2006 Author #4 Νοέμβριος 10, 2006 το δοκίμασα όπως πρότεινες αλλά μετά την επαννεκίνηση συνεχίζει τα ίδια. Το σφάλμα που βγάζει είναι: "TrueVector ServiceΗ εφαρμογή TrueVector Service αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της"Τι να πώ?δε ξέρω.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.