Jump to content



X1650PRO (msi) λίγα λόγια


Sapelas

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπητό forum.. Χθες το βράδυ εγκατέστησα την Χ1650pro και θέλω να κάνω τα εξής:1. Να αλλάξω την υπογραφή μου :jump: (ξέρω να το κάνω) 2. Να αναφέρω τα εξής...

Δοκίμασα το most wanted το οποίο έπαιξα στa 1024x768 με όλα στο τέρμα κ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό κόλλημα κ έπειτα έβαλα το F.E.A.R. εδώ έγινε πανικός αφενός μέν το παιχνίδι άργησε να φορτώσει οικτρά (αρχικά επέλεξα από το panel πριν την εκκίνηση 1024x768) ξεκίνησε κάποτε κ κσεσκίστηκε στα κολλήματα :( από εκεί κ πέρα πάω σε 800x600 απενεργοποιώ κ σχεδόν τα πάντα κ παίξαμε για καμιά ώρα. Να πώ εδώ ότι έχω βγάλει το ένα dimm λόγω κάποιου προβλήματος (περιμένω νέο) και με το τέλος μήνυμα low virtual memory!!! Λογικά το παιχνίδι θέλει παραπάνω μνήμη από 512mb αυτό το κατάλαβα τα σκαλλώματα όμως μπορώ να τα μειώσω με κάποιο τρόπο προσωρινά?? Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι drivers της MSI δε σε αφήνουν να "βάλεις χέρι" στην κάρτα να αφήσω ta default ή να βρώ άλλους οδηγούς?? Καμία πρόταση?? Όταν πήρα την mobo είδα ότι παίζει o/c από το bios για τις συσκευές της MSI θα δουλέψει με την κάρτα γραφικών ή να πάω σε κάποιο ati tool για λίγο ανέβασμα?? Κ τέλος δεν μου βγάζει θερμοκρασία η GPU (στο tray icon βλέπω ανάλυση κ 0βαθμους)

Link to comment
Share on other sites

Θεος......:worship:

fear μονο με 512???ΚΑι το ενα γιγα λιγο του πεφτει...

Για να το μειωσεις ...off και low ειναι μαλλον οι λεξεις που ψαχνεις αλλα δεν νομιζω να καταφερεις κατι...:p

Για την καρτα δοκιμασε ΑτιTool ..λογικα δεν θα εχεις προβλημα...

Παιζει και rivatuner σαν επιλογη..

Link to comment
Share on other sites

Η καλύτερη λύση είναι να απ εγκαταστήσεις όλες τις ιστορίες της msi, να κάνεις download την τελευταία έκδοση του ati driver (driver only-χωρίς CCC προς θεού) και να εγκαταστήσεις το τελευταίο σε συνδυασμό με το ati tray tools. Θα λυθούν όλα τα προβλήματα και θα έχεις τα πάντα-από άποψη λειτουργικότητας driver.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.