Jump to content

fps των 97kb!!!!!!!!!

tolis861416003225

Recommended Posts

απιστευτο κιομως αλληθινο! θελει π4 1,7 για να τρεξει ειναι βεβαια μια πιστουλα αλλατο μεγεθος του ειναι εξοφρενικο!! info: http://212.202.219.162/#dload

kkrieger-beta.zip

α σορυ δεν το ηξερα παντος φοβερο...(ΑΚΟΥς ΕΑ?????) πολυ μικρο ρε παιδι μου...σε τι κωδηκα το γραψανε ασμπλι?αααα ρε τι γινεται αμα το θες..... σε μια δισκετα χωρας δε ξερω και εγω ποσες πιστες οπλα τερατα κλπ......ποια dvd9? δισκετα!!

Όντως παλιό αλλά φοβερό. Μακάρι να εξελισόταν και παραπέρα απο beta. Είχε bugs.... Πάντως προσωπικά το δικό μου μηχανάκι το γονάτιζε χαλαρά μόλις πλάκωναν πάνω απο 5-6 τέρατα στη σκηνή. Και θυμάμαι οτι γονάτιζε και άλλους με πολύ δυνατά συστήματα για την εποχή. Είναι πάντως η μεγαλύτερη ντροπή για αυτούς που σκάνε τόσα για να παίζουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και για τις εταιρίες που κάνουν συνεχώς μεγαλύτερα και απαιτητικότερα τα παιχνίδια τους. Μπράβο στους δημιουργούς αυτού του project! :T:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όντως παλιό αλλά φοβερό. Μακάρι να εξελισόταν και παραπέρα απο beta. Είχε bugs.... Πάντως προσωπικά το δικό μου μηχανάκι το γονάτιζε χαλαρά μόλις πλάκωναν πάνω απο 5-6 τέρατα στη σκηνή. Και θυμάμαι οτι γονάτιζε και άλλους με πολύ δυνατά συστήματα για την εποχή. Είναι πάντως η μεγαλύτερη ντροπή για αυτούς που σκάνε τόσα για να παίζουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και για τις εταιρίες που κάνουν συνεχώς μεγαλύτερα και απαιτητικότερα τα παιχνίδια τους. Μπράβο στους δημιουργούς αυτού του project! :T:

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που συμβαίνει αυτό. Δε νομίζω να είναι όλοι βλάκες. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους είναι λίγο δύσκολο να κρίνουμε.

Αρχική απάντηση από cabrinha

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που συμβαίνει αυτό. Δε νομίζω να είναι όλοι βλάκες. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους είναι λίγο δύσκολο να κρίνουμε.

Δεν είναι βλάκες απλά είναι πολύ ευκολότερο (φτηνότερο) να αναπτύξεις ένα παιχνίδι σε μια γλώσσα υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας 5000 υποπρογράμματα για να φορτώνουν πχ 3d μοντέλα που εξάγει ένα ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας 3d γραφικών όπως το 3d studio max

Αρχική απάντηση από kaynd

Δεν είναι βλάκες απλά είναι πολύ ευκολότερο (φτηνότερο) να αναπτύξεις ένα παιχνίδι σε μια γλώσσα υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας 5000 υποπρογράμματα για να φορτώνουν πχ 3d μοντέλα που εξάγει ένα ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας 3d γραφικών όπως το 3d studio max

Το αυτό. :)

Για να μην προσθέσουμε ότι έτσι πλασματικά ενισχύεται η ανάγκη αγοράς όλο και ισχυρότερου hardware σε πολύ σύντομο διάστημα, με αποτέλεσμα την μεγάλη κονόμα για τις εταιρίες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.