kallileo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 Εκανα το φορματ ολα δουλευουν οπως πρεπει ομως τα shortcuts ολα χαθηκαν. Δηλαδη τα κουμπια τον ήχο, το mouse scroll και καποια αλλα...Αυτα τα εχει στο cd που έρχεται μαζι με το Vaio????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Τα Vaio δεν έχουν cd. Mε το που το πάρεις σου λεν να κάνεις recovery disks.Τώρα αν δεν έχεις τα recover, μόνο αν τα έχει στο support για vaio (http://www.vaio-link.com/index/index.asp?l=en). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Δεν εχω recover disks...Μηπως ξερεις ρε Frost τι ειναι τα Preinstalled Utilities????? Εγω νομιζω αυτα κανουν την δουλεια.http://www.vaio-link.com/downloads/select/select.asp?l=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Αυτά είναι λογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Αλλο προβλημα τωρα....Το συστημα ειναι παναργο...δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι.Ειναι δυνατον ενας Pentium M στα 1.73 να εχει PI 1MB 1:02 λεπτα!!!!! Κατι δεν παει καλα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 συνήθως τα λαπτοπ έχουν hidden partition με μία εγκατάσταση και το recover cd επαναφέρει την εγκατάσταση στην αρχική της μορφή μέ όλα τα installation όπως όταν το πήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από antonisk7 συνήθως τα λαπτοπ έχουν hidden partition με μία εγκατάσταση και το recover cd επαναφέρει την εγκατάσταση στην αρχική της μορφή μέ όλα τα installation όπως όταν το πήρες Ναι το ξερω αυτο απλως εχουν περαστει προγραμματα οποτε.....δεν. Βεβαια οντως τα Preinstalled Utilities εκαναν την δουλεια αλλα δεν μου αρεσει η αποκριση του συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Ναι το ξερω αυτο απλως εχουν περαστει προγραμματα οποτε.....δεν. Βεβαια οντως τα Preinstalled Utilities εκαναν την δουλεια αλλα δεν μου αρεσει η αποκριση του συστηματος. Όντως είναι αργόΤο δικό μου με 1,6 Pentium m το είχε το 1Μ στα 52.Δοκίμασε πάλη full format και μετά κατέβασε όλους τους οδηγούς από το site της Sony-vaio έτσι το έκανα εγώ και ήταν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Όντως είναι αργόΤο δικό μου με 1,6 Pentium m το είχε το 1Μ στα 52.Δοκίμασε πάλη full format και μετά κατέβασε όλους τους οδηγούς από το site της Sony-vaio έτσι το έκανα εγώ και ήταν οκ Αυτο ειχα κανει...Δεν παιζει φορματ.....δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.