Zarras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 Απολαυστε τον κάγκουρα.....:giveup: http://www.metacafe.com/watch/149244/police_crash/ :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Που να το φανταζόταν ο άνθρωπος οτι θα το πάθαινε αυτό , αφού έιναι Ζητάς , , φοράει στολή , , και δέν ήθελε gsx ήθελε rf-900 γιατί είναι γρήγορος [aka αυτά παθαίνεις αν καβαλήσεις πρώτη φορά μοτο στα 25 - στην Υπηρεσία και θέλεις να κάνεις και μόστρα] [wtf τα σπασμένα fairing απο το rf ποιος τα πληρώνει ? ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 ...παλιο ειναι βρε αυτο...αλλα ειναι καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 χμ... ελα ρε δε το ξερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Το εχω ξανα ποσταρει κα εγω... Αλλα ακομα γελαω με τον λακαμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 πολυ παλιο... εχει 3-4 χρονια που το ειχα ξαναδει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Πολυ παλιο....Αλλα κορυφαιο....Που να εχεις κανα fireblade και να σε κυνηγησει αυτος ...Aλλα θα μου πεις,και με παπακι να σε κυνηγησει αυτος,την τουμπα την εχει σιγουρη:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 εννοείται.και πιτσιρικάδες να έκαναν κόλπα πλέον γέρασαν.Τώρα μόνο παπάκια κυνηγάνε.Σαν τον παππού που την βγάζει με τα γιαούρτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.