2Fast4U Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 Mε εχει ταραξει τελευταια αυτο το μηνυμα στην μπλε οθονη. Οταν τρεχει το συστημα τα windows (2003 & xp) crash-αρει, ενω οταν τρεχει το Linux Ubuntu δεν χτυπαει πουθενα (εχω dual-boot με ολα τα λειτουργικα). Tο συστημα μου ειναι Abit IC7, P4 3,4GHz Northwood, PQI PC4000 και δισκοι,DVD κλπ και εχει περασει το memtest χωρις προβλημα . Εψαξα στο internet αλλα ακρη δεν βρηκα. Τι συμβαινει, μηπως γνωριζετε?? Ειναι μηπως καινουργιος ιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Συνήθως πρόκειται για προβληματικούς drivers, ή προβληματικό hardware, αλλά ρίξε μια ματιά και στο ...http://support.microsoft.com/kb/903251 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 ’λλαξε drivers σε VGA για αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Νοέμβριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Δώσε όλο το stop message για αρχή... όλα τα μυνήματα έχουν συγκεκριμμένα αίτια... έτσι όπως δίνεις το πρόβλημα δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Fast4U Νοέμβριος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Oric, ειχες δικιο. Μαλλον πρεπει να εφταιγαν οι μνημες. Τις αντικατεστησα με Corsair TwinX1024-3200XLPro και με timing 2,5-3-3-6/250MHz (αντι 2-2-2-5/200MHz) και τα Windows εστρωσαν. Αλλα το Linux ηταν σταθερα αδιαφορο στο τι μνημες εβαζες, αρκει να περνουσες το memtest... Μερικες φορες χτυπουσε και σε USB driver. Δεν ξερω αν οι PQI4000 ηθελαν παραπανω απο 2,8V για να χορτασουν ρευμα τα Windows στο overclocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Ωραία! Πάντως, μπορεί να μην είναι απαραίτητα ελαττωματικές, απλά κάτι δεν ταιριάζει σωστά στο συγκεκριμένο mobo. Σε άλλο μπορεί να παίξουν κανονικά. Μου έχει τύχει προ καιρού με κάτι DDR266. Εξακολουθούν να παίζουν αλλού μέχρι σήμερα, χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.