Jump to content

stop: 0x0000008e 0xc0000005 κλπ

2Fast4U

Recommended Posts

Mε εχει ταραξει τελευταια αυτο το μηνυμα στην μπλε οθονη. Οταν τρεχει το συστημα τα windows (2003 & xp) crash-αρει, ενω οταν τρεχει το Linux Ubuntu δεν χτυπαει πουθενα (εχω dual-boot με ολα τα λειτουργικα). Tο συστημα μου ειναι Abit IC7, P4 3,4GHz Northwood, PQI PC4000 και δισκοι,DVD κλπ και εχει περασει το memtest χωρις προβλημα . Εψαξα στο internet αλλα ακρη δεν βρηκα. Τι συμβαινει, μηπως γνωριζετε?? Ειναι μηπως καινουργιος ιος???

Oric, ειχες δικιο. Μαλλον πρεπει να εφταιγαν οι μνημες. Τις αντικατεστησα με Corsair TwinX1024-3200XLPro και με timing 2,5-3-3-6/250MHz (αντι 2-2-2-5/200MHz) και τα Windows εστρωσαν. Αλλα το Linux ηταν σταθερα αδιαφορο στο τι μνημες εβαζες, αρκει να περνουσες το memtest...:T: Μερικες φορες χτυπουσε και σε USB driver. Δεν ξερω αν οι PQI4000 ηθελαν παραπανω απο 2,8V για να χορτασουν ρευμα τα Windows στο overclocking...

Ωραία! Πάντως, μπορεί να μην είναι απαραίτητα ελαττωματικές, απλά κάτι δεν ταιριάζει σωστά στο συγκεκριμένο mobo. Σε άλλο μπορεί να παίξουν κανονικά. Μου έχει τύχει προ καιρού με κάτι DDR266. Εξακολουθούν να παίζουν αλλού μέχρι σήμερα, χωρίς πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.