manos_ir Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 και που θα βρω drivers τωρα που εκλεισε η abit..... ?to site δουλευει.... αλλα τα λινκ για τους drivers ειναι νεκρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Έτσι κι αλλιώς παλιούς θα έχει...Κατέβασε από τον εκάστοτε κατασκευαστή της συσκευής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx http://www.realtek.com.tw/downloads/ Modded BIOS.. http://www.lejabeach.com/ABIT/IP35Pro/ Πληση εγκέφαλου σε καναν στον στρατο ρει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 9, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Kαι οταν γραφει ρε haker στο device manager....unknown device.... τι θα πρωτο-ψαχνω...? σε καψαν τα τσιπουρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Kαι οταν γραφει ρε haker στο device manager....unknown device.... τι θα πρωτο-ψαχνω...?σε καψαν τα τσιπουρα.... Πες μου οτι ακομα βαζεις ΧP..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 9, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 τρελος εισαι ?????απλα ενα pc ενος φιλου εχει xp AKOMA ..... Και ειπα να το κοιταξω λιγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Τρέχεις ένα everest ή astra και βλέπεις ποιά είναι η άγνωστη συσκευή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Αν εχεις ηχο, δικτυο και τρεχουν τα 3D τζαμπα το ψαχνεις.Το uGuru το περασες;Αν βρεις τι ειναι παντως και το θες τοσο πολυ, να ψαξω να βρω το CD της abit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 9, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Uguru Found.. http://www.driversdown.com/drivers/Abit-uGuru-v3.104-Windows-2000-XP-2003-Vista-XP-64_25110.shtml :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Kαι οταν γραφει ρε haker στο device manager....unknown device.... τι θα πρωτο-ψαχνω...?σε καψαν τα τσιπουρα.... Οδηγος για Ευρεση Drivers για Αγνωστες Συσκευες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 9, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 πράγματι....το ένα ερωτηματικό έφτιαξε με το uguru.....άντε να δούμε το άλλο.... pci λεει....καμιά κάρτα ήχου υποψιάζομαι.... αν και έχω ήχο...-----Οδηγος για Ευρεση Drivers για Αγνωστες Συσκευεςέδωσε ..... Intel® ICH9 Family SMBus Controller raid ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 10, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/System_Management_Busαπλά κανε install τους driver τις intel , αν δεν φυγή ακόμα πες του να κάνει update drives και search Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 10, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 To μGuru είναι το μεγαλύτερο piece of shit software που έχω δει στην ζωή μου...Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το HWmonitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 10, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 πράγματι....το ένα ερωτηματικό έφτιαξε με το uguru.....άντε να δούμε το άλλο.... pci λεει....καμιά κάρτα ήχου υποψιάζομαι.... αν και έχω ήχο...Αν θυμάμαι καλά κάτι για high definition είναι..Αυτούς είχα εγώ:JMicron SATA DriverRealtek 8110SC Gigabit Lan DriverRealtek High Definition Audio DriverINTEL Chipset Driver RAID DRIVERIntel® Matrix Storage Manager uGuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 10, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Για την Abit υπαρχουν drivers που κανουν την onboard audio X-Fi Δυστυχως εχω τα αρχεια σε αλλον σκληρο που δεν ειναι ενεργος ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 10, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Αυτό με την X-Fi δεν το έπιασα....Η Abit Realtek έχει πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 10, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Modded DriversO koumles πρεπει να τους εχει λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 10, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 X-Fi functionality on any Realtek HDA Codec Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 10, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 χωρις να εχω βαλει τπτ....ουτε τον κανονικο driver.....απο οταν εκανα το ποστ.... [ATTACH]7317[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.