Jump to content

ερχεται η 8800 GTS 640MB HTDP

BILL5

Recommended Posts

γνωρίζει κανένας το minimum επεξεργαστή που πρέπει να έχει κάποιος ώστε να μην δημιουργείται bottleneck με την εν λόγω κάρτα;

Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 13:16]

γνωρίζει κανένας το minimum επεξεργαστή που πρέπει να έχει κάποιος ώστε να μην δημιουργείται bottleneck με την εν λόγω κάρτα;

Εναν dual core τον θές νομίζω.

εχω έναν 4400+ (939) αλλά δεν ξέρω αν θα σκαλώσει :) όλα τα reviews είναι φυσικά με conroe (ολοι έχουν περάσει στο dark side) γι'αυτό ρωτάω...

Aν τον έχεις στα 2.6+ θα είσαι μια χαρά υποθέτω. Εννοείται ότι με οτιδήποτε ανώτερο θα είσαι καλύτερα, αλλά και ένας FX-60 καλός είναι ;)

Αρχική απάντηση από gznp

Aν τον έχεις στα 2.6+ θα είσαι μια χαρά υποθέτω. Εννοείται ότι με οτιδήποτε ανώτερο θα είσαι καλύτερα, αλλά και ένας FX-60 καλός είναι ;)

γερασαμε ετσι(fx60)

:(

Το link δε λειτουργει τωρα ... για πειτε και σε μας σε τιμη την ειχε βγαλει το Πλαισιο....

Αρχική απάντηση από def

γερασαμε ετσι(fx60)

:(

Έτσι γίνεται def, δυστυχώς... Προχωράει η τεχνολογία

Αρχική απάντηση από Qparadox

Το link δε λειτουργει τωρα ... για πειτε και σε μας σε τιμη την ειχε βγαλει το Πλαισιο....

459

Μολις πηγα με τον αδελφο μου απο Πλαισιο Μεταμορφωσης να χτυπησει ο τυχερακιας μια E-vga i680 mobo και ειδαμε τους πωλητες να πανηγυριζουν...

Ρωτας καποιο πωλητη τι εγινε ρε παλικαρι και μου απαντησε οτι μολις τους ειχαν ενημερωσει οτι παρελαβαν 8800 E-VGA στις αποθηκες τους remastered και θα εχουν αυριο το πρωι...

Τον ρωτησα για τιμη και μου πεταξε κατι για γυρω στα 600 κατι...

:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.