theone Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 Αγόρασα αυτόν τον σκληρό μιας τον είδα πολύ δελεαστικό στην τιμή του και την χωρητικότητα του, λοιπόν τι λέτε έκανα καλά ή θα το μετανιώσω ?Έχει μήπως πάρει κάποιος τον παραπάνω σκληρό για να μου πει εντυπώσεις ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Οτι και να είχες πάρει από External ΗDD.. θα σε έκοβε το Interface του USB...που μπορει να μεταφέρει..~30Mb/s.Οποτε δεν τίθεται θεμα καλου/κακου/μαρκας κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Φεβρουάριος 8, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Δεν εκανες καλα που ρωτησες αφου τον παρεις. Τωρα που τον πηρες, δεν θα σου πουμε εμεις, αλλα εσυ θα μας πεις αν εκανες καλα η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Φεβρουάριος 8, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Οτι και να είχες πάρει από External ΗDD.. θα σε έκοβε το Interface του USB...που μπορει να μεταφέρει..~30Mb/s.Οποτε δεν τίθεται θεμα καλου/κακου/μαρκας κτλ.Ρωτάω για το αν είναι καλός ποιοτικά, δηλ να μου κρατήσει κάμποσα χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 H Α-DATA είναι πολύ γνωστή εταιρία. Καλή επιλογή έκανες. Εξαρτάτε απο την χρήση που θα τον κάνεις. Μην τον έχει 24/7 mount γιατί θα τα παίξει σε κανα 6μηνο. Τουλάχιστον έτσι είχε παθει ο WD Book του Alexis2044 με το eSata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Ρωτάω για το αν είναι καλός ποιοτικά, δηλ να μου κρατήσει κάμποσα χρόνια...Και ποιοτικός να είναι..δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα κρατήσει καθώς αποτελείται απο μηχανικά μερη.Εξαρτάται απο την μεταχείριση/την θερμοκρασία/το κοπανιμα που εφαγε απο την μεταφορική πριν τον παρεις κτλ κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 2 έτη εγγύηση ΠλαίσιοΟχι δεν ειναι καλη επιλογη...οι seagate εχουν 5 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Φεβρουάριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Οχι δεν ειναι καλη επιλογη...οι seagate εχουν 5 χρονιααμα χασεις 500gb δεδομενα σε 4 χρονια απο τωρα δεν θα σε νοιαζουν τα 10ευρω που θα εχει τοτε ο δισκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Φεβρουάριος 8, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 αμα χασεις 500gb δεδομενα σε 4 χρονια απο τωρα δεν θα σε νοιαζουν τα 10ευρω που θα εχει τοτε ο δισκοςΜπα όχι και 10€, κανένα 40€ μπορεί... (αν τους βρεις βέβαια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 8, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 +1 στον gv. Προσωπικά γουστάρω τους seagate περισσότερο, αλλα και την adata την έχω πολύ ψιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 8, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 αμα χασεις 500gb δεδομενα σε 4 χρονια απο τωρα δεν θα σε νοιαζουν τα 10ευρω που θα εχει τοτε ο δισκοςΔεν μπορω να βγαλω νοημα απο αυτο που εγραψες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Φεβρουάριος 9, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Δεν μπορω να βγαλω νοημα απο αυτο που εγραψες...Θελει να πει ότι αν σου χαλάσει ο σκληρός μετά από τόσα χρονιά δεν θα σε νοιζει γιατί θα ειναι πολυ φτηνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 9, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Θελει να πει ότι αν σου χαλάσει ο σκληρός μετά από τόσα χρονιά δεν θα σε νοιζει γιατί θα ειναι πολυ φτηνοςΤα δεδομενα ποσο φτηνα θα ειναι?Τα 5 χρονια εγγυηση αντιστοιχουν ( εστω και θωρητικα) σε καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Γιατί απλά δεν βλέπεις τι σκληρό έχει μέσα? Το κουτί είναι απλά κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 9, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Συνεχιζω να μην καταλαβαινω τον τροπο σκεψης ορισμενων...οπως και το τι γραφουν.Το παιδι ρωτησε αν η αγορα ειναι καλη...Η απαντηση μου ειναι οχι, γιατι με τα ιδια λεφτα βρισκεις δισκο με περισσοτερα χρονια εγγυηση...τι συμαινει αυτο? Οπως σωστα ειπε ο vag οτι η seagate εχει ποιο πολλα χρονια γιατι ειναι ποιο σιγουρη για το προιον της και βαση στατιστικων το MTBF ειναι μεγαλυτερο απο αυτο της ADATA....απλα και ομορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Φεβρουάριος 12, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Επίσης θέλω να ρωτήσω και το εξής, αν λέμε (χτύπα ξύλο) χαλάσει ο σκληρός (και δεν έχει ποια εγγύηση ) θα γίνεται να αγοράσω έναν άλλον 2.5 ιντσών σκληρό π.χ 320gb και να τον κάνω εξωτερικό με το κουτί αυτό ?Το λέω αυτό γιατί δεν έχει ο σκληρός αυτός καμιά βίδα η τίποτα τέτοιο για να τον ανοίξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Φεβρουάριος 12, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 φυσικά κ μπορείς να αλλάξεις τον δίσκο, και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εχει βίδες κάτω απο τα λαστιχένια ποδαράκια του, ίσως όμως κάνω κ λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Φεβρουάριος 12, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 φυσικά κ μπορείς να αλλάξεις τον δίσκο, και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εχει βίδες κάτω απο τα λαστιχένια ποδαράκια του, ίσως όμως κάνω κ λάθος.Ναι δίκιο έχεις... έχει 4 λαστιχάκια και κάτω από αυτά έχει 4 βίδες... λεν νομίζω να είναι τίποτα το δύσκολο να αλλάξεις τον σκληρό ε ?Ας πούμε θα μπορέσω να βάλω π.χ. αυτόν μέσα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toti Φεβρουάριος 15, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 Όσον αφορά την αγορά σου, καλά έκανες.Έγω που έχω ένα adata, εχω μείνει ευχαριστημένος, εχω κατεβάσει και κάποια utilities που κάνουν πραγματίκα καλες δουλείες(εργάλεια της Adata).Μου έχουν λύσει τα χέρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 15, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 λογικά οποιος δήποτε 2.5" μπαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.