Jump to content

Σωστή αγορά σκληρού ?

theone

Recommended Posts

Αγόρασα αυτόν τον σκληρό μιας τον είδα πολύ δελεαστικό στην τιμή του και την χωρητικότητα του, λοιπόν τι λέτε έκανα καλά ή θα το μετανιώσω ?

Έχει μήπως πάρει κάποιος τον παραπάνω σκληρό για να μου πει εντυπώσεις ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οτι και να είχες πάρει από External ΗDD.. θα σε έκοβε το Interface του USB...που μπορει να μεταφέρει..~30Mb/s.

Οποτε δεν τίθεται θεμα καλου/κακου/μαρκας κτλ.

Ρωτάω για το αν είναι καλός ποιοτικά, δηλ να μου κρατήσει κάμποσα χρόνια...

H Α-DATA είναι πολύ γνωστή εταιρία. Καλή επιλογή έκανες. Εξαρτάτε απο την χρήση που θα τον κάνεις. Μην τον έχει 24/7 mount γιατί θα τα παίξει σε κανα 6μηνο. Τουλάχιστον έτσι είχε παθει ο WD Book του Alexis2044 με το eSata.

Ρωτάω για το αν είναι καλός ποιοτικά, δηλ να μου κρατήσει κάμποσα χρόνια...

Και ποιοτικός να είναι..δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα κρατήσει καθώς αποτελείται απο μηχανικά μερη.

Εξαρτάται απο την μεταχείριση/την θερμοκρασία/το κοπανιμα που εφαγε απο την μεταφορική πριν τον παρεις κτλ κτλ..

Θελει να πει ότι αν σου χαλάσει ο σκληρός μετά από τόσα χρονιά δεν θα σε νοιζει γιατί θα ειναι πολυ φτηνος

Τα δεδομενα ποσο φτηνα θα ειναι?

Τα 5 χρονια εγγυηση αντιστοιχουν ( εστω και θωρητικα) σε καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Συνεχιζω να μην καταλαβαινω τον τροπο σκεψης ορισμενων...οπως και το τι γραφουν.

Το παιδι ρωτησε αν η αγορα ειναι καλη...

Η απαντηση μου ειναι οχι, γιατι με τα ιδια λεφτα βρισκεις δισκο με περισσοτερα χρονια εγγυηση...τι συμαινει αυτο? Οπως σωστα ειπε ο vag οτι η seagate εχει ποιο πολλα χρονια γιατι ειναι ποιο σιγουρη για το προιον της και βαση στατιστικων το MTBF ειναι μεγαλυτερο απο αυτο της ADATA....απλα και ομορφα

Επίσης θέλω να ρωτήσω και το εξής, αν λέμε (χτύπα ξύλο) χαλάσει ο σκληρός (και δεν έχει ποια εγγύηση ) θα γίνεται να αγοράσω έναν άλλον 2.5 ιντσών σκληρό π.χ 320gb και να τον κάνω εξωτερικό με το κουτί αυτό ?

Το λέω αυτό γιατί δεν έχει ο σκληρός αυτός καμιά βίδα η τίποτα τέτοιο για να τον ανοίξω...

φυσικά κ μπορείς να αλλάξεις τον δίσκο, και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εχει βίδες κάτω απο τα λαστιχένια ποδαράκια του, ίσως όμως κάνω κ λάθος.

Ναι δίκιο έχεις... έχει 4 λαστιχάκια και κάτω από αυτά έχει 4 βίδες... λεν νομίζω να είναι τίποτα το δύσκολο να αλλάξεις τον σκληρό ε ?

Ας πούμε θα μπορέσω να βάλω π.χ. αυτόν μέσα ε ?

Όσον αφορά την αγορά σου, καλά έκανες.Έγω που έχω ένα adata, εχω μείνει ευχαριστημένος, εχω κατεβάσει και κάποια utilities που κάνουν πραγματίκα καλες δουλείες(εργάλεια της Adata).

Μου έχουν λύσει τα χέρια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.