Jump to content

Ge-Force 6600 απο 500 Mhz σε 1 Ghz?

EvilRyu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνεβη κατι αρκετα παραξενο.Ειχα εδω και καιρο τους 84.21 drivers της nvidia καθως ειχα βαλει τους 91.47 και μου δημιουργουσαν καποια προβληματα.Μολις εβγαλε η Nvidia τους 93.21 δοκιμασα αυτους και πλεον δεν αντιμετωπιζα παρομοια προβληματα και οπως ητανε φυσικο κρατησα αυτους.Σημερα εβαλα το coolbits 2 κυριως για να μου ξεκλειδωσει το refresh rate fix.Ριχνοντας ομως μια ματια στο overclocking tab και πατωντας manual settings μου εβγαλε 300 Mhz τον πυρηνα (αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο και πιο παλια ετσι ητανε) αλλα την μνημη την ειχε By default χωρις να πειραξω τιποτα στο 1 Ghz!Ειμαι σιγουρος οτι παλαιοτερα η μνημη ητανε by default στα 500 mhz!Και λεω καμια μ@λ@κει@ θα γινε κατσε να το βαλω 500 και να πατησω apply.Υστερα παταω detect optimal frequencies για να δω τι θα βγαλει.Περιμενω λιγη ωρα να ολοκληρωθει η διαδικασια και μου βγαζει τον πυρηνα στα 341 Mhz και την μνημη στα 1,07 ghz!

Ειναι φυσιολικο τωρα αυτο?Η θα την καψω την καρτα?Να σημειωσω οτι η καρτα μου δεν ειναι η 6600 gt αλλα η απλη.Συγκεκριμενα ειναι μια της Albatron στα 256 mb.

Overclocker masters please help me!

Καταλαβα ενα πραγμα οπως η ddr400 ram μου που οταν κανει post το pc την βγαζει στα 200 mhz.

Επι της ευκαιριας ομως ας κανουμε λιγο overclocking στην καρτα :devil:

Αρχική απάντηση από giorgos th.

για σοβαρο o/c χωρις κοψιματα απο τους οδηγους μονο Ati tool..

+1

Και μετά κάνεις save και apply στο Riva Tuner για να τα φορτώνει στο start up.

Αρχική απάντηση από EvilRyu

Να σημειωσω οτι η καρτα μου δεν ειναι η 6600 gt αλλα η απλη.

μονο σε μενα κανει εντυπωση δλδ οτι η καρτα εχει ddr3 και δουλευει στο 1ghz???

Oι απλες δεν βγαιναν με δδr καπου στα 800Mhz?

Mηπως εχεις το κουτι να δεις τι γραφει???

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:33]

μονο σε μενα κανει εντυπωση δλδ οτι η καρτα εχει ddr3 και δουλευει στο 1ghz???

Oι απλες δεν βγαιναν με δδr καπου στα 800Mhz?

Mηπως εχεις το κουτι να δεις τι γραφει???

Σωστός! :T: Πάρτε και ένα πινακάκι από το guru3d...

post-745-1416072875,6257_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.