stelmaras Νοέμβριος 7, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Από eshop. Δωρεάν αποστολή επειδή έχει shop point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από zaxosΓια την Arctic Silver δεν ισχύει αυτό Μην το λες, μην το λες...! Xp-120 με AS5 και ξεκολλάγαν οι 939 για πλάκα, θέλανε ζέσταμα και αυτοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Νοέμβριος 8, 2006 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Μην το λες, μην το λες...! Xp-120 με AS5 και ξεκολλάγαν οι 939 για πλάκα, θέλανε ζέσταμα και αυτοί Σίγουρα, αλλά καμμία σχέση με την ceramique. Aν ζεσταθεί η silver, τσουπ αμέσως βγαίνει Με την άλλη έτρεμε η ψυχή μου. Τωρα θα αλλάζω (atlast) την ψύχτρα του NF4 και δεν ξέρω τη να βάλω... AS, zalman που την πήρα να την δοκιμάσω, αυτό που δίνει η thermalright? Ceramique θα ήταν ιδανική αν έπαιζε πιο "μόνιμη" εγκατάσταση :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Νοέμβριος 8, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από stelmaras [06-11-2006 15:59] Παίδες επειδή θα βάλω πρώτη φορά και δεν ξέρω, πόση ποσότητα βάζουμε, μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Κοίτα εδώ. Έχει αναλυτικες οδηγίες με φωτογραφίες για όλα τα είδη θερμοαπαγωγικών της Arctic Silver για όλα τα είδη επεξεργαστών. Φαντάζομαι πως για όλες θα ισχύουν περίπου τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.