Jump to content

2 ή 3 Χ 5,25" tft � lcd οθόνη

Mainframe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία, θέλω να βάλω στο pc μου, σε 2 ή 3 Χ 5,25", μια tft lcd οθόνη. Γνωρίζει κανείς πόσες ίντσες πρέπει να είναι? Έχεις κανείς δει κάτι παρόμοιο? Πιο κάτω έχω ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό το τι περίπου ζητώ. Αυτό βέβαια είναι 8 ίντσες και μάλλον δεν μου κάνει αλλά νομίζω να πήρατε μια ιδέα του τι ψάχνω. Ευχαριστώ

post-4025-1416072875,3287_thumb.jpg

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να σ' απασχωλει ειναι να μην ξεπερνα τους 14,9-15 ποντους στο πλατος.

Τωρα για μονο 2 θηκες, χλωμο το κοβω, αν θες να εκμεταλευτεις ολο το πλατος.

Να υποθεσω οτι θα συνδεεται ως δευτερη οθονη στην vga?

Ποια η χρησιμοτητα της?

Και από χαρακτηριστικά.. κόλαση

Application: 7" custom LCD monitor specifically for Tt Mozart Tx Case

Monitor retractable into case

Touch panel

I/O: USB, VGA, Video In/Out, Audio In/Out

Remote control unit included

Maximum observed resolution: 1600 x 1024 @ 60Hz

Powered by 12v power off PSU

Touch panel :D αλλα ποσο ειναι 200 λιρες ? αμα ειναι παιρνουμε καμια ολοκληρη τφτ.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:15]

Touch panel :D αλλα ποσο ειναι 200 λιρες ? αμα ειναι παιρνουμε καμια ολοκληρη τφτ.

Ναι συμφωνώ πως είναι τσιμπημένο.αλλά είναι πολύ καλή φάση να μην χρησιμοποιείς το mouse.άσε που μπορείς να παίζεις σε Horizontal mode, να βλέπεις μόνο τα xp στο 7αρι και στην κανονική οθόνη να σηκώνεις την εφαρμογή, το video ή και τα παιχνίδια. Αναρωτιέμαι γιατί ο ποιητής λέει πως είναι μόνο για Tt Mozart Tx Case? Από ότι βλέπω μπαίνει σε 5,25 :confused:

Νομίζω ο Gorillakos ή ο kopritis θα ξέρουν να μας πουν

Σωστά αναρωτιέσαι φίλε μου. Μπαίνει σε 7"

δες το κόκκινο πλαίσιο παρακάτω.

posmt0.th.jpg

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 13:31]

Σωστά αναρωτιέσαι φίλε μου. Μπαίνει σε 7"

δες το κόκκινο πλαίσιο παρακάτω.

posmt0.th.jpg

7" ......:cry:

με καποια πατεντα ενα οποιοδηποτε dvd player αυτοκινητου δεν μπορει να μπει στα pc-ια μας??Εστω μια οθονιτσα?

εεε δεν θα παρεις και εσυ clarion!!!:D

Ενα τσιαουα ...θα το βρεις σε νορμαλ τιμη...επωνυμα ειδα με 600-700€

Ασε που μπορεις να παρεις μονο οθονιτσα με καμμια 200αρα €...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.