Jump to content

ASUS Striker Extreme Intel LGA775 nVidia 680i SLI

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχει κανει πολλες μερες τον κυκλο του διαδυκτιου...αλλα αφου δεν ειδα κανεναν να την αναφερει την βαζω εγω..:)

Tα στοιχεια αυτα ηταν πανω στην asus αλλα τα κατεβασανε..

Intel

Αρχική απάντηση από ea6gka

alu caps βλεπω , gigabyte wanabe :p

Mα η ASUS της Gigabyte ειναι πια...:D

Και αλλες μητρικες εχουν αλουμινενιους πυκνωτες..αλλα δεν το διαφημιζουν..:p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Επισης εχει ψηφιακο pwm και οχι πυκνωτες γυρω απο το socket...:D:D:D

Κάτι που δε βοήθησε ιδιαίτερα την DFI 975 να ξεφύγει από τον πάτο, ή την Foxconn να γλιτώσει τον τίτλο "firestarter" ;)

Αρχική απάντηση από Chosen

Κάτι που δε βοήθησε ιδιαίτερα την DFI 975 να ξεφύγει από τον πάτο, ή την Foxconn να γλιτώσει τον τίτλο "firestarter" ;)

οι πυκνωτες που απουσιαζουν παντως...βοηθανε στην μονωση....που να ξηλωνεις πυκνωτες και να τους κολλας απο κατω(it smells like hipro5) :hehe:

Και να κάνω μια ερώτηση εγώ

Το 8πινο για το cpu πως θα το συνδέσετε κάτω από το heat pipe????

δεν ειναι ακριβως απο κατω.....σε παρομοιο μοντελο asus που ειδα.....το heatpipe απεχει καποια εκατοστα.....λογικα η φωτογραφια εξαπατα.

Αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει 1333 FSB (αν θυμάμαι καλά διάβασα πως θα υποστηρίζει CPU's με FSB 1333 όταν αυτοί κυκλοφορήσουν - προφανώς μετά-Kentsfield quadcore). Και τώρα η off topic ερώτηση: οι τωρινές μητρικές θα τους σηκώνουν τους επεξεργαστές αυτούς;

Πολυ καλο συστημα ψυξης του MCH,mofset etc.......................

Ποτε περιπου να την περιμενουμε...............:)

Αρχική απάντηση από Duder

: οι τωρινές μητρικές θα τους σηκώνουν τους επεξεργαστές αυτούς;

Ολες...:)

:OT: παιδια μπορει να μου λυσει καποις μια απορια?

το heat pipe ξεκιναει απο το south και παει sto north και μετα συνεχιζει...

τα αλλα 2 σημεια με ψυκτρα τι ακριβως ειναι??

xexe ψιλο-noobας... :sorry::OT:

To Plaisio σημερα απο οτι ειδα στην Μεταμορφωση εφερε i680 chipset σε E-VGA υλοποιηση,οχι και ασχημα ε?:innocent:

το ταμπελακι εγραφε κωδικος 908207 M/B E-VGA NFORCE 680i(s775,DDR2,i680) και τιμη 269:mad:

Mε το FSB τι κανανε το σπασανε το φραγμα των 300 MHz γιατι η τατιανα ελεγε οτι εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το 590.

Αρχική απάντηση από Helly

Mε το FSB τι κανανε το σπασανε το φραγμα των 300 MHz γιατι η τατιανα ελεγε οτι εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το 590.

500++

Και εδώ μερικά reviews (είναι της EVGA, αλλά επειδή το chipset είναι ίδιο το ποστάρω εδώ αντί να ανοίξω καινούργιο thread).

X-bit labs

AnandTech

Με μία γρήγορη ματιά που τα έριξα μου έκανε εντύπωση το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν τα 2 sites!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.