edessaios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2006 Έχω ένα USR9107A.Eκεί που κατέβαζα ένα torrent μέσω του Azureus,μετά απο ένα κλείσιμο του υπολογιστή ,το προσωπάκι έγινε κίτρινο που σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το NAT.Επίσης μου είπε πως πρέπει να ανοιχτεί η πόρτα 38268. Εγώ όμως είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να με βοηθήσετε για αυτό.Βρήκα πως μπαίνω στο μενού του ρούτερ μέσω του ΙΕ και πήγα εκεί που λέει port triggering αλλά δεν ξέρω τώρα τι νούμερα πρέπει να βάλω για να λυθεί οτ πρόβλημα!Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοθήσει?Αυτό έχει άμεση σχέση με το NAT?Οι χαμηλές ταχύτητες που παρατηρούνται στο torrent που κατεβάζω έχουν σχέση με αυτό?Επίσης οι ταχύτητες του upload είναι μεγαλύτερες απο αυτές του download!Οι ταχύτητες είναι μιδαμινές .Έχω 768 και κατεβάζει με 3 και ανεβάζει με 12-4!Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαγγέλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Ρίξε μια ματιά καταρχήν εδώ: http://www.portforward.com/ ΥΓ Αν και επίκαιρο το λάθος (βλ. Φράγμας κλπ συζητήσεις ), διόρθωσε αυτό το MΑΤ στον τίτλο γιατί μπερδεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Νοέμβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:39] Ρίξε μια ματιά καταρχήν εδώ: http://www.portforward.com/ ΥΓ Αν και επίκαιρο το λάθος (βλ. Φράγμας κλπ συζητήσεις ), διόρθωσε αυτό το MΑΤ στον τίτλο γιατί μπερδεύει. Δεν υποστηρίζει το ρούτερ μου οπότε δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί οι ρυθμίσεις είναι δοαφορετικές για κάθε ρούτερ...Μήπως θα μπορούσε να βοθήσει κάποιος απο εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από edessaios Δεν υποστηρίζει το ρούτερ μου οπότε δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί οι ρυθμίσεις είναι δοαφορετικές για κάθε ρούτερ...Μήπως θα μπορούσε να βοθήσει κάποιος απο εδώ? Οι ρυθμίσεις πάντως έχουν την ίδια ''λογική'' σε όλα τα router οπότε με λίγη προσπάθεια μπορείς να βγάλεις μάλλον άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Νοέμβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 έκανα μια ρύθμιση αλλά όταν πάω στο NAT Test βγάζει πάλι πρό΄βλημα.Έβαλα σε όλες τις μεταβλητές τιμές 38268 αλλά τίποτα.Κάτι άλλο που θα μπορούσα να δώ!?Και γιατί μπορεί να μου εμφανίστηκε μετά απο καιρό!Μετά απο ένα ξαφνικό κλείσιμο?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Νοέμβριος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 τελικά το βρήκα.Έπρεπε να πάω virtual servers και όχι Port triggering.Εκεί έβαζα τη τιμή που προανέφερα σε όλα τα κένα και το πρόσωπο στο πρόγραμμα πρασίνισε κατευθείαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Planet router έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Νοέμβριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 US Robotics 9107 εχει, αφου το γραφει στο πρωτο ποστ... btw τα μενου ειναι λιγο πολυ τα ιδια με το 9108 οποτε μπορεις να κοιταξεις εκει στο http://www.portforward.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Νοέμβριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 παιδιά τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν πήγα στο virtual servers και όχι στο port triggering που νόμιζα εγώ!Εκεί δημιούργησα μια νέα είσοδο και το πρόβλημα λύθηκε στο λεπτό! \ Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.