GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2006 Επεσε ο ματις μου εδω τυχαια καθως διαβαζα.... Και μου ειχε κανει εντυπωση που σε full load ανεβαζε πολυ παραπανω temps απο snm.... Off the record TAT punishes CPU's and is actually blowing them up, so Intel really doesn't want enthusiasts using it. If any of our readers are using it I don't advise using it for long periods of time (anything over 30mins is long). Post #12 http://forums.legitreviews.com/viewtopic.php?t=6961 Οποτε προσεχτικα απο δω και περα με το TAT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Ειναι γεγονος οτι ειναι πολυ σκληρο με τους CPU . Ξεπερναει κατα πολυ ακομη και το orthos prime . Μειονεκτημα του οτι δεν ειναι τοσο καλο για ελεγχο σταθεροτητας ...Προσωπικα δε βρισκω καποιο λογο να χρησιμοποιουμε το ΤΑΤ , περα απο το οτι δειχνει τη θερμοκρασια πυρηνα ... κατι το οποιο ,ομως ,γινεται με το core temp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Nαι αλλά γιατί (σχεδόν πάντα) δείχνει παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Τι είναι το ΤΑΤ ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Thermal Analysis Tool by Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Νοέμβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 καλό αυτό η intel έβγαλε εργαλείο που μπορεί να σου σκοτώσει τον επεξεργαστή της,που να το έβγαζε η AMD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Νοέμβριος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Και εγω ΤΑΤ μονο για τα digital temps, διπλα τρεχω Οrthos gia stability.:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.