DuKe Νοέμβριος 20, 2006 #41 Νοέμβριος 20, 2006 Δυστηχώς δεν προσπαθουν και τόσο όσο νομίζεις(ή μπορεί να μη ξέρουν κιόλας) Μισές δουλειές κάνουν και σε ταλαιπωρούν μόνο δίχως να σου λύνουν το πρόβλημα. Αν ήξερε εξ αρχής αυτός ότι έξω ο κόσμος μπορεί και τιμωρεί όσους συμπεριφέρονται έτσι, δεν θα τύχαινες τέτοιας αντιμετώπισης, θα είχες απο τη 1η μέρα ένα σωστό μηχάνημα. Και το ξέρουν όσοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και θέλουν να πάνε μπροστά. Τώρα αυτός προφανώς είναι και άσχετος με το αντικείμενο αλλά δε νοιάζεται κιόλας αν είναι σωστός επαγγελματίας... ειδικά αυτό με τα win και το modem... Όσο για τα προβλήματα σου, μάλλον το raid σου κάνει προβλήματα, όπου παραπέμπει είτε σε λάθος στήσιμο είτε σε ελλατωματική μητρική(χαλασμένος raid controller κ.τ.λ.)
athlon=greek Νοέμβριος 20, 2006 #42 Νοέμβριος 20, 2006 ας την αλλαξουν την μητρικη και ας βαλουν μια αλλη,αφου εχει rma και εγγυηση για 2-3 χρονια νομιζω.Βαλε μια MSI ή ASUS ή καποια αλλη ας προτεινουν και τα παιδια του λαμπ.....:...:
TifoziF1 Νοέμβριος 20, 2006 #43 Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek ας την αλλαξουν την μητρικη και ας βαλουν μια αλλη,αφου εχει rma και εγγυηση για 2-3 χρονια νομιζω.Βαλε μια MSI ή ASUS ή καποια αλλη ας προτεινουν και τα παιδια του λαμπ.....:...: Και εγώ πιστεύω ότι η μητρική φταίει. Αναβάθμιση ΒIOS έκανες ? Aλλά ακόμα και να μην έχεις κάνει, στειλ' την πίσω.
kanenas1 Νοέμβριος 20, 2006 #44 Νοέμβριος 20, 2006 φιλε η προσωπικη μου γνωμη ειναι να αναφερεις το καταστημα απο το οποιο αγορασες το pc (θεμελειωδης αρχη του ''κολολειτουργικου'' ,που ονομαζεται νεοφιλελευθερος καπιταλισμος στην τελευταια του vercion που ''λουζομαστε'' , ειναι ο ανταγωνισμος)εκτος και αν δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα λες.
ggeorge Νοέμβριος 20, 2006 Author #45 Νοέμβριος 20, 2006 Για πείτε καμια καλή που την εχετε δοκιμάσει. Εχω core 2duo 6600 και 2 GB μνήμη (2Χ1) Τωρα εχω την GIGABYTE 965P-ds4, GBIT SATA RAID , 3IEEE. Το μόνο που θελω να εχει είναι firewire για τα videakia μου .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.