Jump to content

Razer Tarantula Gaming Keyboard

unstoppable

Recommended Posts

Βγηκε επιτελους αυτη η μουφα της razer στην αγορα ? οντως 100 δολλαρια ειναι πολλα λεφτα για ενα πληκτρολογιο και τα δεν εχω δει ποτε κανεναν FPSα να χρησιμοποιει τα κουμπια macro, μονο μερικοι rts/rpg/mmorpg players το κανουν αν και μια εξισου καλη λυση για αυτα τα παιχνιδια ειναι n52 της belkin (google it ) ή τα g11 και g15 της logi, πολυ gimmicky φαινεται το tarantula παντως, γινεται λεει να απενεργοποιησεις και το κουμπι των windows αν θες, αν καποιος ειναι τοσο μογγολος που παταει καταλαθος το start των XP ενω παιζει τοτε ας το αφαιρεσει με ενα σουγια :p

Επισης οσο καλο και αν ειναι το software που δινουν μαζι το πληκτρολογιο αυτοι που παιζουν σε διαγωνισμους (γιατι υποτιθεται σε αυτα τα ατομα απευθυνεται το προιον ) θα το αφησουν αχρησιμοποιητο γιατι συνηθως software και drivers απαγορευονται, τουλαχιστον θα μπορουσαν να του βαλουν εσωτερικη μνημη ετσι ωστε να εχεις κανει τις ρυθμισεις σπιτι σου και οταν θα το συνδεεις σε καποιο αλλο pc οι ρυθμισεις να παραμενουν, κατι το οποιο γινεται στο copperhead αποσο ξερω :)

To μονο πραγματικα ουσιαστικο που μπορει να προσφερει αυτο το keyboard ειναι ο ισχυρισμος της razer πως δεν θα εχεις key ghosting, το everglide t-1000 που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη λειτουργει με ολους τους συνδυασμους που χρησιμοποιω στα games ( W+A + PAGE UP/PAGE DOWN/ F1 / X ) ενω το comfort curve και logitech elite media keyboard γιοκ, προσφατα ομως με ξενερωσε το γεγονος οτι δεν μπορω να πατησω F1 να δω τα score ενω προχωραω και γεμιζω στο killing floor κρατωντας πατημενο το R(θελει το rifle και η καραμπινα να το εχεις πατημενο για να γεμισει κανονικα ) επισης στο demo του carbon ενας φιλος μου ανακλυψε πως με space + αριστερο βελακι το nitro αναβει αλλα το αμαξι δεν στριβει :(

Καποια παλια keyboard παντως δεν ειχανε τετοια προβληματα, οποτε μονο ψαξιμο θελει, οχι να δωσεις 100$ εκτος και αν εισαι razer fanboy :p

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 22:09]

@gruntgr

θα το αφησουν αχρησιμοποιητο γιατι συνηθως software και drivers απαγορευονται

Eδω εισαι λιγο λαθος.

Αποσο ξερω στις οργανωσεις της CPL απαγορευεται να εγκαταστησεις drivers για το ποντικι σου και να του ανεβασζεις τα hz με καποιο utility,το ιδιο εχω ακουσει να ισχυει και σε αρκετα LANs στο εξωτερικο, δεν νομιζω τα πληκτρολογια να αποτελουν εξαιρεση ....

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:17]

Αποσο ξερω στις οργανωσεις της CPL απαγορευεται να εγκαταστησεις drivers για το ποντικι σου και να του ανεβασζεις τα hz με καποιο utility,το ιδιο εχω ακουσει να ισχυει και σε αρκετα LANs στο εξωτερικο, δεν νομιζω τα πληκτρολογια να αποτελουν εξαιρεση ....

Οτι απορία έχεις για cpl + css ρώτα εμένα άφοβα :p

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 23:42]

Οτι απορία έχεις για cpl + css ρώτα εμένα άφοβα :p

Βρε προ(πο) ga(y)mer του ποπου περιμενε να φτιαξω το βιολογικο μου ρολοι and i will explain you the dream :p

Δεν προφταίνεις mate έχω αρχίσει και νιώθω άσχημα , για αποστάσεις μικρότερες και των 100μ δεν βγάζω primary . :p

[edit mode] Ισως προφτάσεις :hehe: [καλα ειναι να έχουμε μια καβάτζα] :hehe:

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 03:01]

τι εκνευριστικο ειναι σε καθε νεο πληκτρολογιο το enter να ειναι μικρο...

Δεν αλλαζω σε καμια περιπτωση το mx900...

και μενα μου την σπαει το μικρο εντερ..

σιγα το πληκτρολογιο ρε παιδια... εγω δεν ξετρελαθηκα κιολας.

Αρχική απάντηση από cabrinha [Χθες, στις 23:55]

Σε cpl, cxg, wcg, eswc, esl κλπ καθως και σε μεγαλα lan events (πχ. novellva, rixhack) επιτρεπεται η χρηση drivers. Δεν επιτρεπονται προγραμματα που παρεμβαλλονται στο παιχνιδι.

Ακομα και σε περιπτωση που εχεις αδικο τελικα δεν υπαρχει προβλημα :)

32KB ONBOARD MEMORY POWERED

BY RAZER SYNAPSE

"Razer Synapse enables you to store up to 5 onboard profiles for different games onto your Razer Tarantula gaming keyboard. " επισης μολις τωρα προσεξα οτι το tarantula εχει και usb + mic + audio ports οπως το t-1000, φαινεται καλο αλλα παραπανω απο 60$ δεν αξιζει imo

• 3 months later...

Εγώ το αγόρασα πάντως από πλαίσιο(ερχόταν μία η άλλη με μεταφορικά).

Το κακό είναι πως δε δουλεύει ακόμα σε Vista...

Όσον αφορά αυτό που είπατε για τους drivers, software etc να σας ενημερώσω ότι ΟΛΑ τα μοντέλα της Razer(έχω και Copperhead πόντικα), κρατάνε τα settings καιμπρείς να κάνεις switch από προφίλ σε προφίλ με κουμπάκι(έχει και reset :p ). Ο λόγος ύπαρξης του προγράμματος είναι για να κάνεις τις ρυθμίσεις 1 φορά και για να τις αλλάζεις, αν χρειαστεί...

Btw, για το Copperhad έχει βγει ΒΕΤΑ Driver για Vista. Θα τον βρείτε για κατέβασμα από www.razerblueprints.net

Για μένα πάντως δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε Tarantula & G15. Το δεύτερο είναι πολύ πιο φαντεζί με την οθονούλα και το backlight αλλά η αίσθηση και η αμεσότητα του πρώτου είναι σαφώς καλύτερη...

Είναι καθαρά υποκειμενικό οπότεμην πέσετε να με φάτε πλζ... :Ρ

είχα το ίδιο πρόβλημα με το ΒΙΟΣ φίλε!! απλά ενεργοποίησε μέσα από το ΒΙΟΣ την επιλογή "Enable USB Keyboard Support"... Μιλάμε ότι είχα φάει τα λυσσακά μου μέχρι να τη βρω τη μλκια!! :Ρ

Αρχική απάντηση από GruntGR

επισης στο demo του carbon ενας φιλος μου ανακλυψε πως με space + αριστερο βελακι το nitro αναβει αλλα το αμαξι δεν στριβει :(

Όποιος έχει παίξει nfs το ξέρει αυτό.

Έχω πάντως την εντύπωση πως αυτό γίνεται γιατί όντως είναι δύσκολο να στρίψεις με πατημένο το νίτρο. Είτε σέρνονται οι μπροστινοί όταν στρίβεις, είτε σπινιάρουν, ανάλογα με την κίνηση...

σε ποιό mobo? έγινε αυτό? κανένας με p5b deluxe και tarantula?

Αρχική απάντηση από paravatis [Χθες, στις 09:20]

είχα το ίδιο πρόβλημα με το ΒΙΟΣ φίλε!! απλά ενεργοποίησε μέσα από το ΒΙΟΣ την επιλογή "Enable USB Keyboard Support"... Μιλάμε ότι είχα φάει τα λυσσακά μου μέχρι να τη βρω τη μλκια!! :Ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.