Jump to content

ΠΛΑΙΣΙΟ episode 16 (6800GT) [edit] ΣΚΕΤΗ Η ΚΑΡΤΑ!!!!!!!

Snips

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

να τους χαιρόμαστε....

την τρίτη κάνω την παραγγελία...με ενημερώνουν ότι η κάρτα έρχεται σκέτη χωρίς συσκευασία....λέω εντάξει...αφού έχει εγγύηση την θέλω.....μου λέει πότε να σας την στείλουμε??την παρασκευή.....

κλείνουμε το τηλέφωνο...

τετάρτη μπαίνω στο email μου και έχω μήνυμα...πάρτε μας τηλέφωνο κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την παραγγελία....τους παίρνω τηλέφωνο....μου λένε η παραγγελία είναι εντάξει απλώς θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε οτι δεν έχει συσκευασία..το γνωρίζω του λέω...Ωραία μου λένε, δεν υπάρχει πρόβλημα.Την παρασκευή θα την έχετε....

Σήμερα, πρίν απο κανένα μισάωρο επικοινώνησαν πάλι μαζί μου να μου πουν ότι τελικά η κάρτα δεν υπάρχει...έχει κάνει λάθος η αποθήκη...αν θα ήθελα να παραγγείλω κάτι άλλο....και ασφαλώς τους το έκλεισα στην μούρη....

Η οργάνωση σε όλο της το μεγαλείο...:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :TD: :TD: :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.